Take away-eventyret på Madklubbens restauranter fortsætter! I weekenden åbnede Frankies Pizza Østerbro og Frankies Pizza Nørrebro op for take away, og i dag er det Madklubben Steak, der hopper med på take away-toget! Det vil sige, at du nu kan fylde dit eget spisebord med det bedste fra vores steakhouse.

De dygtige folk fra Wolt er selvfølgelig også samarbejdspartnere i denne omgang. De kommer til at stå for leveringen af de skønne retter fra Madklubben Steak. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Menukortet byder blandt andet på forførende forretter som rørt tatar, cæsar salat og en ½ grillet hummer, mens hovedretterne selvfølgelig har fokus på saftigt kød som mør ribeye og oksecuvette, mens der også er fisk og fjerkræ. Og så er der en tilpasset børnemenu til de mindste, samt selvfølgelig masser af skønne side orders, saucer og syndige desserter. Du kan se hele menuen og bestille her!

Madklubben Steak er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:
Madklubben Steak
Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi åbner klokken 17, og ser frem til at levere smagfuld ”steak away” fra Madklubben Steak, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!