De fantastiske take away-nyheder fortsætter med uformindsket styrke. En af vores mest populære restauranter åbner i dag for take away – nemlig Madklubben Vesterbro! Så der er nu rig mulighed for at få forrygende mad og Vesterbro-vibes leveret hjem til dig!

Vi fortsætter parløbet med Wolt, der også denne gang kommer til at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Madklubben Vesterbro disker op med livretter med inspiration fra hele verden. Og take away-kortet bliver med forrygende forretter, hamrende gode hovedretter og syndig dessert, samt selvfølgelig fristende sides, saucer og dips til at fuldende måltidet. Du finder favoritter som vores lækre tatar og slagterbrættet i forretsafdelingen, mens mør oksecuvette, grillet frilandskylling og den klassiske Vesterbroburger er at finde blandt hovedretterne. Desuden kan du få vand, øl og vin med i posen, så du er sikret en perfekt aften. Se hele menuen og bestil lige her!

Madklubben Vesterbro er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi åbner 17.30 hver dag, og ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Madklubben Vesterbro, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!