Det er blevet tid til endnu en gang take away-nyt. Denne gang er det vores italienske newyorker-gangster Tony’s, der sørger for, at du kan få leveret de skønneste italienske retter til dit dørtrin.

Menukortet disker op med simpel og velsmagende gastronomi fra Støvelandet, der ville gøre selv den mest kritiske italiener glad i låget. Du kan glæde dig til klassiske forretter som vitello tonnato, grillet kalveinderlår med tunsovs, kapers og syltet citron, samt insalata caprese, der skriger Italien med sin mozzarella på bøffelmælk, modne tomater, frisk basilikum og den bedste olivenolie.

Hovedretterne tæller Tony’s helt store favoritter. For eksempel cremet risotto med butternut-squash, græskar, mascarpone og masser af parmesan. Eller en velsmagende lasagne med stegt, hakket okse, intens tomatsauce, bechamel og mozzarella. Og selvfølgelig kan du også se frem til Tony’s meatballs! Med krydret tomatsauce, linguine, masser af parmesan og krydderurter. Desuden er der sides og sødt, så den italienske middag bliver komplet. What’s not to love? Se hele menuen og bestil her!

 

Vi fortsætter parløbet med Wolt, der også denne gang kommer til at håndtere leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Tony’s er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi åbner 17.30 hver dag, og ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Tony’s, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!