Det er blevet den tid på året, hvor den tradtitionsrige Thanksgiving løber af stablen i USA. Og det gør den selvfølgelig også på Madklubbens amerikanske sydstatsrestaurant Alabama Social. Traditionen tro byder vi den 22. november på et bugnende festmåltid med klassikere som fyldig clam chowder, stuffed turkey med alt det tilbehør, du kan drømme om og pumpkin pie til dessert. Alle herlighederne kan nydes for kun 350 kr. pr. person.

Så kom og sig tak for et godt år, sig tak for hjælpen, tak for invitationen, eller tak for mad. Det er helt op til dig. Det vigtigste er, at du fylder bordet med folk, du holder af. Om I er parret, der siger tak for hinanden, eller hele familien, der samles til et overdådigt festmåltid, så er der plads til jer alle på Alabama Social.

Billetter til Thanksgiving 2018 købes via shop.madklubben.dk – men skynd dig, for de ryger som varmt majsbrød allerede! Hvis du hellere vil have menuen med hjem, så kan du bestille menuen som catering her og lave maden hjemme i dit eget køkken.

Thanksgivingmenu 2018:

SOUTHERN CLAM CHOWDER
Cremet suppe med muslinger, sweet potato og chorizo

STUFFED TURKEY – served to share
Helstegt kalkunbryst fyldt med brødkrummer, urter, hvidløg og chili

Sweet ‘n’ Sour Mash – Puré på kartofler, søde kartofler, cream cheese og creme fraiche
Cranberry sauce – syltede tranebær
Cajun gravy – brun sovs med et sydstatstwist
Rosenkål i cremet sauce med rosmarin
Salat på grønne bønner med bacon & æbler
Friskbagt corn bread med cayennesmør

PUMPKIN PIE
Klassisk græskartærte med vaniljeis

Alabama Social

Alabama Social