Åh du søde juletid. Fyldt op med levende lys. Spændte børn. Julemænd i gadebilledet. De velkendte julesange i radioen. Og vigtigst af alt: Julens favorit-fristelser på bordet (og i maverne!).

Er du – ligesom os – typen, der ikke vil nøjes, når det kommer til udvalget på julebordet? Skal man vælge and? Skal man gå med flæskestegen? Der skulle også gerne være plads til kartoflerne. Men kun hvis der er sovs, selvfølgelig! Noget friskt skal der også til. Og hvis man nu ikke er så glad for kød, så skal det jo også tænkes ind. Nå jo. Og desserten. Den må vi altså heller ikke glemme!

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er FOOD CLUB stedet for dig. Her byder vi netop nu velkommen til et væld af julefavoritter på tag-selv-bordet. Glæd dig til klassikere som confiteret andelår, flæskesteg og medister – begge af frilandsgris. Er du mere til fisk? Så kan du sætte tænderne i antibiotika- & GMO-fri gravad laks, karrysild eller fiskefrikadeller lavet på dansk torsk. Og foretrækker du det grønne, har vi – udover et væld af sæsonprægede salater – også æggelage med ristede svampe, perlebygotto med ristede hasselnødder for ej at glemme en storfavorit her i julen: Lun rødkål med appelsin.

Rumler maven en smule efter at have læst med i dette indlæg? Så skynd dig ind at booke bord på www.food-club.dk, hvor du også kan se det fulde sneak peek på julemenuen hos FOOD CLUB. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

julen julen julen julen