Det er ikke bare sommerfornemmelser, du finder hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade. Det er dansk sommer, når den er bedst. På vores menu finder du nemlig lige nu et skønt (og meget kønt!) udvalg af en masse nye forretter og hovedretter.

Kan vi friste med en vegetarisk rygeostmousse serveret med agurk, radiser, rugbrødsflager samt nye danske kartofler? Og måske med håndpillede rejer på toppen for blot 75 kr. ekstra? Vores storfavorit, tarteletten, har også en særlig plads i vores hjerter, og med fyld af confiteret kylling, asparges persille og sauce velouté, må den også meget gerne finde vej til vores maver. Flere vegetarfristelser finder du i vores grønne perlebygotto, men er du en gennemført kødæder, vil vores svinekotelet måske tiltale dig mere?

Og er det ikke noget med, at man skal passe på ikke at gå sukkerkold her i sommervarmen? Det skal du heldigvis slet ikke bekymre dig om, for vores dessertkort er spækket med både søde, syndige og syrlige sommerfristelser, der vil holde dig i gang. Nyd vores mandelkage med blåbærsorbet og iskold fløde. Måske du er mere til et trip down memory lane? Vi serverer naturligvis danske jordbær med smag af barndomsminder samt koldskål med polynesisk vanilje, kammerjunkere og hindbær.

Har indlægget her resulteret i en omgående sommersult? Så kan du booke et bord til Madklubben Bistro-de-Luxe lige her. Er du også typen, der planlægger hvilke favoritter fra menuen du skal nyde godt af på dit besøg? Så kan du kigge nærmere på vores menukort her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i Store Kongensgade!
Madklubben Bistro-de-Luxe

Rygeostmousse med agurk, radiser, rugbrødsflager og nye danske kartofler

Madklubben Bistro-de-Luxe

Mandelkage med blåbærsorbet, iskold fløde og skovsyre

Madklubben Bistro-de-Luxe

Tartelet med confiteret kylling, asparges, radiser, persille og sauce velouté

Madklubben Bistro-de-Luxe

Ristet hotdog med syltede løg, estragonemulsion og Vesterhavsost

Madklubben Bistro-de-Luxe

Koldskål med polynesisk vanilje, kammerjunkere og hindbær

Madklubben Bistro-de-Luxe

Helstegt rødspætte med citron, kapers, skalotter og brunet smør