Det er smagen af favoritretter og nostalgi, du finder i kælderen på Store Kongensgade. Her byder vi dig indenfor i hyggelige omgivelser (og tørvejr!), og serverer dig dine top choices fra vores nye vintermenu.

Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi vinterretter tilsat en dosis klassiske smagselementer, en portion fri fortolkning samt et skvæt elegante detaljer, der sætter prikken over i’et. Nyd eksempelvis en forret af gravad okse serveret med smagfuld rævesauce, knasende hasselnødder, røget mayonnaise og saltbagt selleri. Forsæt festlighederne med en hovedret af farseret vagtel med sød kvædekompot, sprødt kål toppet af sauce med lang peber. Du sammensætter selv din en, to eller tre-retters middag efter ønske, men hvis du holder særligt af fyn-favoritten, brunsvigeren, er den altid et sikkert valg. Vores brunsviger serveres i anretning af blød smørbolle toppet med kardemommeiscreme og brun farin-sauce.

Kig nærmere på vores fulde menukort her, samt på et udvalg af vores nye retter i billeder nedenfor. Har indlægget her resulteret i en øjeblikkelig sult? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Bistro-de-Luxe.


Gravad okse med rævesauce, hasselnødder, røget mayonnaise og saltbagt selleri


Farseret vagtel med kvædekompot, kål og sauce med lang peber


Svinebryst af frilandsgris med gule ærter, stegte karotter, sauce med ramsløgskapers og syltede løg


Vores ”brunsviger” med kardemommeiscreme, brun farin-sauce og smørbolle


Æblesorbet af luftig yoghurt med vanilje, hvid chokolade og æble