Foråret har ramt vores elegante restaurant på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv. På Bistro Royal blander vi det bedste fra Paris med det bedste fra Danmark, og der har da nærmest også hersket en frankofil stemning på fortovet her de første par gange, hvor forårssolen har oversvømmet udendørsbordene med varmestråler og københavnere iført tykke tørklæder og chikke solbriller.

Menukortet spirer med nye, skønne retter i selskab med populære evergreens som kalvetatar, Coupe Royal og bæuf bearnaise. Blandt nyhederne på aftenkortet finder du nu stegt jomfruhummer med cremet hummersauce, grillet porre med fynsk rygeost, grillet lammekrone med glaserede beder, pighvarfilet med muslingesauce og lakrids-panna cotta med rabarber.

Se et udvalg af retterne fra forårsmenuen anno 2017 på Bistro Royal i galleriet længere nede. Du kan gå på opdagelse i hele menukortet her, samt booke bord nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Klassisk rørt tatar med rå rødbede, estragonchips og pebermayo + Aperol Spritz: Tatar og Aperol Spritz på Bistro Royal
Stegt jomfruhummer med hummersauce og glaserede løg:Jomfruhummer på Bistro Royal
Tatar af Yellowfin-tun og avocado rørt med soya, sesam, ingefær og lime:Tuntatar på Bistro Royal
Grillet porre med fynsk rygeostcreme, radiser og purløgsemulsion:
Stegt porre på Bistro Royal
Grillet lammekrone serveret med glaserede beder, persillecreme og kalveglace:Lammekrone på Bistro Royal
Filet af pighvar serveret med pommes lyonnaise, Noilly Prat, brøndkarse og muslingesauce:Pighvar på Bistro Royal
Panna cotta lavet på lakrids og erveret med rabarber:
Lakrids panna cotta på Bistro Royal
“Coupe Royal” med karamelis, saltet karamel, nødder og knuste Oreos:
Coupe Royal på Bistro Royal