I de små 4 år Madklubben har været på Instagram, har vi delt et hav af appetitvækkende billeder fra alle medlemmer i vores støt voksende restaurantfamilie. Flere og flere følgere kigger med og kommenterer, og en sjælden gang i mellem stikker et enkelt foto helt af, når det kommer til popularitet.

Det skete i den forgangne uge, hvor billedet af tuntataren fra den helt nye vintermenu på Bistro Royal satte rekord i antal likes: Hele 1.175 personer (and still counting) kastede et hjerte efter den farvestrålende fiskeanretning. Heldigvis er tuntataren ikke den eneste nyhed på menuen, og der er rig mulighed for at forelske i mange flere retter på Bistro Royals aftenmenukort.

Se det fulde menukort her, samt et udvalg af de nye retter i billeder nedenfor. Skulle læsningen afføde en akut sult, kan du nemt og hurtigt booke bord online lige her. På gensyn på Kongens Nytorv!

IMG_5820
Tatar af Yellowfin-tun og avocado, rørt med soya, sesam, ingefær og lime – 85 kr.

IMG_5812
Cremet jordskoksuppe med Granny Smith-æbler, sprøde jordskokker og stegt persille – 65 kr.

IMG_5800
Stegte kammuslinger med selleri, salturt, brunet smør og trøffelvinaigrette – 100 kr.

IMG_5787
Karl Johan-farseret vagtel serveret med bagt selleri og trøffelsauce – 225 kr.

IMG_5804
Klassisk citronfromage med lakrids og hvid chokolade – 50 kr.

IMG_5808
Chokoladefondant lavet på Valrhona ‘Guanaja’ med passionsfrugt og vaniljeis – 65 kr.