Hvad er opskriften på et klassisk/moderne steakhouse ud anno 2018? Dét er et spørgsmål, vi er meget optagede af! På Madklubben Steak gør vi en dyd ud af at følge tidens trends, lytte til vores gæster og samtidig værne om the great legacy for vores steakhouse. Og hvordan ser en løsning på det så ud?

I vores seneste interview med Kenn, partner på Madklubben Steak, snakker vi om, hvordan plantemad fylder mere og mere, og hvordan vi glædeligt tager den nye inspiration til os. Og inspiration er netop nøgleordet her. For ved seneste ”måling” har vi nemlig fornemmet endnu et ønske, som vi naturligvis vil imødekomme. Derfor byder vi nu både svin, fjerkræ samt et større udvalg af fisk velkommen på menuen.

Smag på lynstegt tun med hoisinsauce. Måske 275 g dansk unghanebryst stegt på ben? Eller hvad med 350 g grillet dansk svinekotelet? Konceptet er fortsat, som du kender det, og som vi elsker det: Du vælger din ønskede forret, hovedret, side order, sauce og dessert for den simple pris á 325 kr. Men hvor hovedretten før primært har handlet om store bøffer og saftige udskæringer (som vi altså stadig elsker!), har vi nu opgraderet menukortet med et bredere udvalg af luksuskvæg, fjerkræ, svin og fisk.

Den nye menu er trådt i kraft denne uge, og tager hånd om vores skønne forårs- og forsommermåneder i et væld af sæsonens specialiteter. Har vi fanget din opmærksomhed? Tag et kig på den nye menu lige her, eller skynd dig at reserver et bord til din næste middag på Madklubben Steak lige her. Vi glæder os til at se dig!