Igår skiftede mange af vores restauranter over til efterårsmenuen, og Madklubben Vesterbro er bestemt ikke en undtagelse. Det varme vejr er jo på vej retur, og derfor bliver de sommerlige retter, skiftet ud med et mere passende kort, tilpasset årstiden & sæsonen. Så hvis i er klar til en omgang lækker efterårs-mad, så skal i bare kigge med her.

Menuen er fyldt med nye fristelser og vi har nye tilføjelser til både forret, hovedret & dessert! På Madklubben Vesterbro kan du blandt andet starte ud med en tatar med sprøde kartoffelchips, estragonmayo, grov sennep, løg og karse. Eller hvad med en lækker og frisk krabbesalat med selleri, valnødder, friske æbler og vindruer med rygeostcreme og dild?

Derefter kan du gå videre til hovedrettet hvor vi har tilføjet en ny ret kaldet “Efterårs griseri”. Retten består af svinenakke glaseret med kinesisk BBQ, chili, pak choy, syltede shiitakesvampe, lime, peanuts og edamamebønner. Det er da lige så tænderne løber i vand!

Til sidst skal du naturligvis slutte aftenen af med en lækker dessert, og her har vi flere nye tilføjelser. Her kan du prøve vores nye sundae: “Kæmpe eskimo”, som er en fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce. Derudover har vi også en lækker og syndig brownie med karamelis, hasselnødder og karamelsovs. Der er mange flere retter end vi lige har beskrevet, og du kan se hele den nye menu lige her!

Bliver du fristet af vores lækre nye menu på Madklubben Vesterbro? Book dit bord til din næste middag lige her !
Mens du booker bord, kan du jo kigge på vores lille galleri nedenfor. Vi ses!

Krabbesalat: Selleri, valnødder, friske æbler og vindruer med rygeostcreme og dild

Cremet svampesuppe: Karl Johan og skovsvampe, hvidløg, skalotteløg, chorizo samt sprøde hvidløgscroutoner på briochebrød

Tatar af okseinderlår: Kartoffelchips, estragonmayo, grov sennep, løg og karse

Cremet bygotto med svampeKejserhatte, bøgehatte, champignon, parmesan, mascarpone og sprøde salater [ Fås også vegansk ]

Grillet frilandskyllingGrillede danske, benløse kyllingeoverlår i velouté sauce med gulerødder, ristede skalotteløg, sprødt kyllingeskind og bacon

Efterårs griseri: Svinenakke glaseret med kinesisk BBQ, chili, pak choy, syltede shiitakesvampe, lime, peanuts og edamamebønner

Bagt torsk: Palmekål, botana løg, persillerod, muslingesauce, selleri- og spinatpuré samt persilleolie

VesterbroburgerBriochebolle, oksebøf, tørsaltet bacon, cheddar, chilimayo, agurkesalat, rødløg og ketchup med sprøde fritter

Sides: Sprøde fritter – Kartoffelmos med citron og urter – Grillet blomkål med syltede tyttebær, hasselnødder og Vesterhavsost – Sprøde salater med pære, valnødder, feta og tørrede tranebær – Stegte padróns, med revet pecorino og sort peber – Trøffelmayo – Bearnaise.

Veganske muligheder: Salat med portobello, Risotto med svampe og sorbet

Bondepige med slørÆblekompot, knuste makroner og flødeskum

“Kæmpe eskimo” sundaeVores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

”Brownie – dulce de leche”Valhrona brownie, karamelis, hasselnødder og karamelsovs

VeganerenMånedens to veganske sorbeter med sprød knas af bornholmske kiks af økologisk havre