Steak Royal ved Rådhuspladsen kan vi efterkomme flere potentielle nytårsforsæt: Vi har masser af grønt på menuen, du kan skippe kulhydraterne, spise protein i tallerkenvis og vrænge på næsten af det hvide brød. Men så alligevel er Steak Royal måske bare mest af alt stedet, hvor du kan droppe alle de gængse, kedelige forsæt til fordel for vores foretrukne og helt enkle målsætning: “Meget mere selvforkælelse i 2017!”

Restaurantens nye vinterkort bugner da også af selvforkælelse. Her er der skruet helt op for yummy-faktoren på både forrets-, hovedrets- og dessertsektionen. Som altid sammensætter du din helt egen 3-retters menu fra så lidt som 300 kr. Forelsker du dig i retter med særligt eksklusive råvarer eller lidt ekstra krudt på tallerkenen, kan du købe dig til yderlige forkælelse for små, overkommelige tillægsbeløb.

Vintermenuen på Steak Royal byder blandt meget andet godt på ”Hummer Thermidor”, hvor det ekstravagante skaldyr er blevet gratineret i ovnen med bechamelsauce, gruyère-ost og brødkrummer blendet med skriggrøn persille.

Derudover kan du glæde dig til cremet burrata-mozzarella med trøffel og nødder, thailandsk oksekødssalat med urter og soya, et væld af kødudskæringer og fisk frisk fra stegepanden og grillen, samt nytilkommeren på dessertfronten: Key lime pie lavet på en mørdejsbund og fyldt med kondenseret mælk, lime og flamberet marengs. Fristet? Så er det bare at klikke her for at booke din næste middagsoplevelse via vores online-system.

Tjek hele det nye menukort ud her, og gå på opdagelse i flere billeder af de dugfriske retter fra Steak Royal nedenfor. God fornøjelse, og velbekomme!

IMG_5744
BURRATA med trøffelvinaigrette, ristede hasselnødder og merian

IMG_5748
HUMMER THERMIDOR: 1/2 hummer gratineret med bechamel og gruyère-ost

IMG_5752
NYE SIDE ORDERS: Stegt gnocchi med parmesan og hvidløg + Spidskål med mynte, yoghurt og dukkah

IMG_5766
THAI BEEF SALAD: Sprøde salater marineret i sesam, soya, ingefær og lime med kimchimarineret stegt okse, agurk, jordnødder og mynte

IMG_5774
KEY LIME PIE med mørdej, kondenseret mælk, lime og brændt marengs