Ny sæson betyder nye lækkerier, råvarer og nuancer, vi kan lege med på Alabama Social. Vores nye forårs- og forsommermenu byder på sydstatsfavoritter i nye former og faconer, og du kan varme op til det helt store feast med vores udvalg af smagfulde starters, hvor bl.a. ceviche af råmarineret torsk samt vinger båda ala buffalo wings og hot wings optræder. Derudover kan du som noget helt nyt lægge ud med buttermilk biscuits med din foretrukne stuffing: Pork, burrata, beef eller smag af det hele molevitten.

Blandt hovedretterne er Alabama Socials crayfish nyeste skud på stammen. Nyd en servering af spicy pil-selv-krebs med kreolsk kryddersmør, peberfrugt og lime. Traditionen tro serverer vi din middag family style med et væld af vores skønne side orders, der i denne omgang udgøres af sprøde fritter, Alabama raw slaw, majsbrød og spicy chipotle mayo.

Og hvad er en ægte amerikanermiddag uden en ordentlig afslutning? For at hylde en særlig sjælevarmer har vi fortolket på den ikoniske chokolade-synder, Bounty, og dedikeret en unik sundae hertil i et mix af kokos, is og mørk chokolade. Ligeledes finder du ægte tærtetradition i vores butterscoth pie rig på den søde smag karamel og med frisk kernemælksis on top.

Har dette indlæg resulteret i instant comfortfood-cravings? Book et bord nemt og hurtigt online lige her, og mens du venter, kan du tage et kig på vores fulde menu lige her. Vi ses til sydstatslig selvforkælelse på Alabama Social.