Hvem behøver rejse ud i verden, når vi har sådan en fabelagtig sommer herhjemme i Danmark? Fuld sol, højt humør og når sydens smage er at finde lige her i København, så er der faktisk ikke mere, vi kunne bede om.

Tony’s Havnegade og Tony’s Østerbro er sommeren flyttet ind i form af en masse nye forretter, hovedretter og desserter på menukortet. Start med grønne og hvide asparges med selskab fra citronolie, moden parmesan og rosmarin, eller med en vaskeægte Insalata Caprese, der vist ikke behøver yderligere præsentation. Er du livsnyder med stort L, kan du smage på vores lobster spaghetti serveret med stegte jomfruhummere, San Marzano-tomater, hvidløg, revet citronskal og basilikum i cremet hummerbisque for blot 100 kr. oven i hatten, før du runder din middag af med Tony’s cheesecake med hvid chokolade, friske jordbær og crunch.

Besøg Tony’s i Havnegade eller på Østerbro, og smag på alle herlighederne selv. Book dit bord her. Kan du ikke vente så længe? Så kan du tage et virtuelt sneak peek på et udvalg af retterne i billedgalleriet nedenfor her. God sommer!
sommer

Sommerens asparges med citronolie, moden parmesan og rosmarin

sommer

Cremet risotto serveret med grønne ærter, citronolie, mynte og parmesan

sommer

Insalata caprese: Mozzarella på bøffelmælk med olivenolie, San Marzano-tomater, basilikum og olivenolie