På vores asiatiske spisehule Hanzō er du altid sikret en smagspakket oplevelse på tallerkenen, når du sætter dig til bords. Samtidig er der altid kvalitet i glassene, og vi leder hele tiden efter nye spændende måder, vi kan tilpasse vin og mad, så det hele går op i en højere enhed.

Derfor har vi for nylig kigget vinkortet igennem og besluttet os for at lave nogle justeringer. Og vi er kommet op med et helt nyt tiltag – du kan nemlig få en vinmenu, der udelukkende består af bobler! Ja, du hørte rigtigt.

De fleste kender til at starte måltidet med et glas cava, cremant eller champagne, men på Hanzō har vi taget skridtet videre og sammensat en vinmenu på tre glas bobler, der passer perfekt til vores skønne asiatiske retter på gastrobastarden på Værnedamsvej.

Lige nu er det en perlende spansk cava til første servering, en skøn champagne til anden omgang, og en sød Asti til den søde afrunding. Er det ikke perfekt?

Det synes vi. Og vi synes også, du burde kigge forbi Værnedamsvej og smage de boblende lækkerier selv!

Vi har selvfølgelig også stadig den mere traditionelle vinmenu, samt masser af andre skønne drikke på menuen. Se Hanzōs menu og vinmenu lige her!