Bøf béarnaise kl. 10? Crossaint kl. 15? Måske en burger morgen, middag OG aften? Hvorfor ikke?

Vi har vist alle prøvet det en enkelt gang (eller ti). Vågnet op med en tærende trang til salt, surt og sukker ovenpå en mindeværdig aften – i hvert fald det du husker af den. Men på sådanne aftener hænder det ofte, at klokken slår langt over sengetid, og at du sover fra både brunch og bacon den efterfølgende morgen. Men syvsoversorgerne hører nu fortiden til!

Madklubben Frederiksberg kommer søndagssnoozeren og morgenmennesket aldrig hverken for sent eller for tidligt til en sand omgang selvforkælelse. Med vores nye all day menu kan du nyde morgenmad kl. 9 eller 14. En tidlig frokost kl. 11 eller en sen kl. 15. Måske du bare vil blande det bedste fra begge verdener og parre din Croque Madame med morgenkaffen, frederiksbergburgeren med en friskpresset juice eller chiagrøden med et glas champagne? Husk at kun kreativiteten sætter grænser!

Kig ind på Madklubben Frederiksberg og nyd godt af vores all day menu alle ugens dage i tidsrummet 9 – 16. Sulten? Book et bord nemt og hurtig online lige her.