Kan du huske, da vi fortalte om vores veganske langsbordsarrangement, som vi afholder på Bazaar i forbindelse med Copenhagen Cooking and Food Festival? Her kan du nyde en sansefyldt spiseoplevelse, hvor både smag, syn og ikke mindst lyd kommer i spil. Til middagen får du nemlig en eksklusiv mulighed for at læne dig tilbage og slå ørene ud, når Bilal Irshed Trio sætter lyd til middagen. Byd velkommen til en autentisk, sjov og fortryllende underholdning leveret af Bilal Irshed på ”oud”, Rasmus Møldrup på bas og Yohan Ramon som perkussionist.

Bilal er født i Palæstina, og har siden han var 13 år gammel spillet og fortolket mellemøstlig musik på den traditionelle ”oud”, der bedst kan beskrives som en pæreformet, mellemøstlig lut. Gennem tiden har han rejst rundt i Europa på turne med det arabiske musikorkester Nazareth, studeret musik i Jerusalem, arbejdet som musiklærer og kunstneristisk leder på Zanzibar, inden han slog sig ned i Danmark og fortsatte karrieren med Bilal Irshed Trio.

Vi havde fornøjelsen af at lægge øre til bandets fortryllende toner til vores åbningsfest tilbage i april – et indslag som vi ser frem til igen at kunne nyde igen d. 30. august, når vi afholder ”Bazaar x Bilal Irshed Trio: Vegansk fællesspisning med 1001 nats grønt”. Har du lyst til at være med? Så kan du læse mere samt købe billetter til arrangementet ved at klikke her. Billetprisen på 350 kr. inkluderer 15 retter, som serveres til deling, myntete og skøn livemusik. Øvrige drikkevarer kan bestilles og betales på aftenen. Du kan læse meget mere om Bilal Irshed Trio på bandets hjemmeside, og ellers er der ikke andet at sige end: Vi glæder os til at se dig på Bazaar!