“Fråderen favoritter”. Sådan omtaler vores køkkenchef, Brian, de retter, du finder i vores nye madklubbens aftensmad-koncept på Madklubben Østerbro. Madklubbens aftensmad tager udgangspunkt i det velkendte dagens ret-koncept, og udgør vores legeplads og dit safe house. Her er frirum til, at vi kan eksperimentere med velkendte klassiskere. Mad du kender. Mad du elsker. Og så er retterne selvfølgelig tilpasset humør, sæson og temperament.

Her kan du altså på hverdage blive serveret alt lige fra burger til boller i karry, rød karry eller coq au vin. I weekenden kan vi finde på at skrue helt op og servere Beef Wellington, Hummer Tiger Lee, Tournedos Rossini og hvad vores hjerter ellers begærer. Bedst af alt? Konceptet er helt uden regler. Vi ved aldrig, hvad vi finder på næst, eller om vi skifter retten ud 1 eller 2 gange om ugen.”Det er comfort food. Det er retter vi selv gerne vil spise. Og så er de knivskarpt udført!” Runder køkkenchef Brian af med.

Har du ønsker for hvilke af dine favoritretter, du godt kunne tænke dig blive serveret som madklubbens aftensmad? Del dem med os! Husk vores menukort alternativt også byder på et væld af faste à la carte retter, hvis de falder mere din smag. Du finder vores fulde menu lige her og vores online booking her. Vi glæder os til at se dig på Madklubben Østerbro!