Hos Steak Royal på Regnbuepladsen finder du vores raffinerede restaurant i to plan. Hvad du måske ikke ved, er at vi i kælderen gemmer på en intim cocktailbar? Her langer vi drinks over disken, uanset om du ønsker en enkelt cocktail til din middag eller et first stop før en vild aften ude. Vores drikkekort byder på et bredt udvalg af udsøgte cocktails. Her eksperimenterer vi med nye påfund, men hylder også de kære klassikere. Mød bl.a.:

Gin & Tonic
Vidste du, at Gin & Tonic i tidernes morgen var livredder for flere briter? I 1700-tallet oplevede britiske tropper malarias onde, i takt med at de satte kurs mod Indien. Medikamentet herimod ved navn ”kinin” skulle drikkes i et bittert tonikum, som briterne hurtigt opdagede kunne gøres lækkert, hvis de mixede det med vand, sukker, lime og gin. I dag udelader vi (heldigvis) ”kinin”, men leger lidt i baren og serverer både “Gin og Tonics”, “Sloe G&T” og “Cucumber G&T”.

Dark’n’Stormy
Gin & Tonic er ikke den eneste drink, der opstod i sygdommens ånd. Hvis du er stor tilhænger af Gosling’s rom, kender du måske allerede historien. Men kort fortalt blandede søofficere i 1809 James Goslings mørke rom med ginger beer for at bekæmpe den tærende søsyge. Her skabte de en kreation, der hurtigt viste sig at smage helt genialt. Vores hypotese er, at det må have været en dark and stormy nat, hvorpå de første gang smagte herligheden.

White Russian
White Russian er det nyeste påfund af vores 3 favoritter her. Den populære vodkadrink var en af de første i 1930-erne, da vodka begyndte at vise sig i vesten. Man skelner imellem henholdsvis to ”russere”: En hvid og en sort. Hvad der adskiller de to cocktails, er hvor vidt ”det hvide” blandes i mixturen. På Steak Royal holder vi særligt at vores ”hvide russer” med Kahlúa, Absolut vanilje vodka og masser af (hvid) sødmælk.

Er du blevet tørstig? Gå på opdagelse i vores fulde drikkekort lige her, og reserver et bord til en hyggelig aften ude ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dejlige drinks og et mageløst måltid på Steak Royal!