Sommervejret har meldt sin ankomst i København, og der er intet, der skal forhindre dig i at nyde weekendens tiltrængte fridage med flydende fristelser i de lune eftermiddagstimer. Lad os præsentere weekend á la Madklubben Vesterbro, når vi hver fredag til søndag åbner op til udendørsfornøjelser fra kl. 15.30.

Vi står klar til at slukke drinktørsten og stille snacksulten med et udvalg af barens cocktailkreationer, vintjenerens vidundere og kokkens sublime snacks. Der er mere end 10 forskellige cocktails at vælge imellem på barkortet, og de får selskab af øl, vin og champagne i lange baner. Nyd vores slagterbræt i solen. Iskold rosé. Sprøde fritter. Farverige cocktails. Og selvfølgelig også Vestebrogades pulserende storbyby-stemning. Du kan gå på opdagelse i udvalget på vores barmenu med snacks her samt i vores vinkort her. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere et bord udenfor.

Husk: Skulle tiden trække ud, er I også velkomne til at blive hængende og nyde en 1, 2 eller 3-retters middag til en favorabel pris. Du kan booke et bord til middag her, og tage nærmere kig på vores aftenmenu her. Vi glæder os til skål, sol og skønt selskab på Madklubben Vesterbro!