Byen bugner med caféborde, solslikkende mennesker og gennemførte sommerfornøjelser. En skjult perle, som vi ikke må glemme i denne rus, er Tony’s i Havnegade. Blot hop over kanalen fra det travle Nyhavn, eller tag et venstresving fra den befærdede Inderhavnsbro, og du vil finde Havnegade. En rolig, dæmpet og idyllisk kontrast til turismens boom i denne populære del af København. Midt i det hele, men med en laidback, rolig og appetitlig atmosfære, som du ellers skal lede længe efter.

Her bor Tony’s – Madklubbens italienske gangsterboss – storebror til Tony’s på Østerbro. Stedet hvor italiensk ”amore” og New York’s ”coolness” fusionerer i et yderst velsmagende kærlighedsprodukt. På fortovet foran de intime lokaler ved nummer 47 finder du en oase af røde, hvide og grønne nuancer udgjort af flettede bistrostole, ternede middagsduge og stearinlys på bordene. Dét er altså italieneridyl, der møder de danske sommeraftener på bedste vis! Sommerstemningen toppes af med smagen af støvlelandets specialiteter fra menuen, hvor du finder alt lige fra meatballs til mozzarella, tiramisu til tomatsovs samt ej at forglemme parmesan og panna cotta.

Book et bord på Tony’s Havnegade her. Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere et bord udenfor, da bordene fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet blandt gæster, der har booket et bord i forvejen. Tag i stedet fat i din tjener ved ankomst, og gør ham/hende opmærksom på dit ønske. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Tony’s Havnegade. Bon appetit!

 Havnegade