Der er nu noget særligt over foråret: Solen titter frem og luner vores vintertrætte kroppe, Kongens Have anlægger et væg-til-væg-tæppe af pastelfarvede krokusblomster og nye menukort spirer frem på vores restauranter.

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er ingen undtagelse, og der er dømt forårsfristelser til små penge på den nye menu, som landede i slutningen af marts 2017. Glæd dig til rejer i selskab med grillet salat, laksetatar med brunet smør, lammeculotte, braiseret kalv, en påskegul vegetarret og desserter med citron og rabarber, der rammer den perfekte balance mellem sødt og syrligt.

Madklubben i Store Kongensgade var vores allerførste restaurant, og her holder vi fast det oprindelige koncept: Sammensæt din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.  Du kan se et udvalg af de nye forårsretter i galleriet nedenfor, samt tjekke det fulde kort ud lige her.

Fristet? Klik her for at booke bord på Madklubben Bistro-de-Luxe

Oksetatar klædt på med sæsonens råvarer:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Rejer med stegt hjertesalat, løgvinaigrette, røget marc & saltet citron:Madklubben Bistro-de-Luxe

Tatar på røget & letsaltet laks, glaskål, rugbrød, sauce med brunet smør & soya: Madklubben Bistro-de-Luxe

Svampesuppe med svampecreme, syltede løg, brioche & ramsløg: Madklubben Bistro-de-Luxe

Stegt lammeculotte med spidskål, blomkålscreme, sauce med lammebacon, sennep & fermenteret hvidløg:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Saltbagt selleri med pocheret æggeblomme, høost & vinaigrette med brunet smør:Madklubben Bistro-de-Luxe

Braiseret kalv med chimichurri, hønsebouillon med citrus & stegte karotter:Madklubben Bistro-de-Luxe

Rabarbertærte med flødeis & kondenseret mælk:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Citronsorbet, sandkage & hvid chokolade:
Madklubben Bistro-de-Luxe