Har du en sommerfest, en barnedåb, et bryllup, en polterabend, en fødselsdag, et jubilæum eller et andet selskab på bedding? Lad FOOD CLUB stå for maden!

Ja, den er god nok. FOOD CLUB åbner nu op for muligheden for catering ud af huset direkte til dit selskabsarrangement. Med et udvalg af menupakker, har du mulighed for at servere dine gæster et lækkert tag-selv-bord fyldt med farverige salater, varme retter, friske råvarer, dejlige dyppelser og friskbagt brød – alt sammen tilberedt med FOOD CLUB’s forkærlighed for økologi, friland, sundhed og bæredygtighed.

Menupakkerne kommer i forskellige størrelser, og du vælger selv dine foretrukne sammensætninger. Skulle du have lyst til at tilkøbe ekstra salat, protein, varm garniture eller dessert, har du selvfølgelig også mulighed for det. Du finder en oversigt over vores menupakker nederst i dette indlæg, og du kan kigge nærmere på udvalget ved at klikke lige her. Lægger du inde med specifikke ønsker, præferencer eller forslag? Vi tilbyder naturligvis at skræddersy en cateringbestilling efter dine drømme. Send os din forespørgsel ved at udfylde formularen her – så vender vi hurtigt tilbage!

Alt det praktiske

I skal være et minimum af 20 personer for at kunne bestille catering fra FOOD CLUB. Bestilling skal afgives senest 48 timer forinden. Du bestemmer selv, om du ønsker at afhente din mad i restauranten på Sortedam Dossering 7c, 2200 København N. Alternativt leverer vi glædeligt maden direkte til din ønskede adresse via vores samarbejdspartner.

Menupakker

Menu 1
3 salater
Brød
2 dyppelser
Kuvertpris: 100 kr. inkl. moms

Menu 2
3 salater
Brød
2 dyppelser
1 protein (vælg mellem vegetarisk eller kød/fisk)
1 varm garniture
Kuvertpris: 145 kr. inkl. moms

Menu 3
3 salater
Brød
2 dyppelser
2 x protein (vælg mellem vegetarisk eller kød/fisk)
1 varm garniture
Dessert
Kuvertpris: 175 kr. inkl. moms

Tilkøb
Kuvertpris: 50 kr. per ekstra ret (salat / protein / varm garniture)
Kuvertpris: 35 kr. for dessert

catering catering catering