Vores hyggelige cocktailhule Bar Next Door er ikke kun en glimrende bar, hvor der bliver langet fremragende cocktails over disken. Nogle gange bliver baren forvandlet til et intimt spisested, hvor gæster kan nyde lækker mad og med en god cocktail på siden.

Og nu er der et nyt, spændende tiltag på Bar Next Door. Onsdag kl. 18-20 er der nemlig folkekøkken på baren! Og hvad dækker det så over? Jo, det betyder, at du hver onsdag kan kigge forbi baren på Sortedam Dossering og spise dig mæt i en smagfuld gryderet til en flad 50’er!

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe drikkevarer til særligt fordelagtige folkekøkken-priser til gryderetten. Du kan bl.a. nyde en kold fadøl for kun 25. kr!

Selve maden til folkekøkkenet bliver leveret af vores naborestaurant Alabama Social, hvor vores dygtige kokke vil stå for at trylle gode råvarer fra Alabama Social, Food Club og Frankies om til smagfuld og bæredygtig mad. Alle tre restauranter gør en indsats for at reducere madspild, og sørge for at bruge alle de fremragende råvarer til fulde. Det er ikke bare billigt, det er også bæredygtigt!

Menuen til folkekøkkenet skifter hver uge, og afhænger af, hvilke råvarer, de tre restauranter arbejder med, men det bliver med masser af grønt – og så er overskriften for folkekøkkenet ”gryderet”. Og der er selvfølgelig også et vegetarisk alternativ hver onsdag aften.

Maden serveres kl. 18-20 onsdag aften, og det er ”first come, first served”. Når folkekøkkenets mad er indtaget, er det oplagt at blive hængende og få en øl, eller cocktail på baren. Her bliver maden ryddet af borden, og brætspillene fundet frem, så du kan banke dine venner i Hint, terninger, backgammon, skak, eller noget helt andet.

Så kom forbi Bar Next Door på onsdag til bæredygtigt og prisvenligt folkekøkken, gode priser i baren og bodegastemning og hygge med brætspil.

Vi ses!