Vores hyggelige cocktailhule Bar Next Door er ikke kun en glimrende bar, hvor der bliver langet fremragende cocktails over disken. Nogle gange bliver baren forvandlet til et intimt spisested, hvor gæster kan nyde lækker mad og med en god cocktail på siden.

Og nu er der et spændende tiltag på Bar Next Door. Onsdag kl. 18-20 er der nemlig Madklubbens folkekøkken på baren! Og hvad dækker det så over? Jo, det betyder, at du hver onsdag kan kigge forbi baren på Sortedam Dossering og spise dig mæt i dagens ret til blot 90 kr. inkl. øl/sodavand!

Selve maden til folkekøkkenet bliver leveret af vores naborestaurant Alabama Social, hvor vores dygtige kokke vil stå for at trylle gode råvarer fra Alabama Social, FOOD CLUB og Frankies om til smagfuld og bæredygtig mad. Alle tre restauranter gør en indsats for at reducere madspild, og sørge for at bruge alle de fremragende råvarer til fulde. Det er ikke bare billigt, det er også bæredygtigt!

Menuen til folkekøkkenet skifter hver uge og afhænger af, hvilke råvarer, de tre restauranter arbejder med. Vi lover selvfølgelig bare massere af grønt og selvfølgelig også et vegetarisk alternativ hver onsdag aften.

Maden serveres kl. 18-20 onsdag aften, og det er ”first come, first served”. Du er derfor velkommen til at kigge forbi allerede fra kl. 16.30, når baren åbner og nyde en “pre-dinner-drink”. Når folkekøkkenets mad er indtaget, er det også oplagt at blive hængende. Her bliver maden ryddet af borden, og brætspillene fundet frem, så du kan banke dine venner i Hint, terninger, backgammon, skak, eller noget helt andet.

Så kom forbi Bar Next Door på onsdag til bæredygtigt og prisvenligt folkekøkken, gode priser i baren og bodegastemning og hygge med brætspil.

Vi ses!