Der bliver meget mindre email-ræs og meget mere personlighed, når Madklubben Aarhus skal finde sine medarbejdere til den kommende restaurant i Toldkammeret på havnen. I stedet for et klassisk stillingsopslag har vi nemlig valgt at holde et åbent hus, så vi får mulighed for at møde potentielle kandidater ansigt til ansigt helt fra første færd.

Det sker tirsdag den 20. februar fra kl. 15 til 18 i lokalerne på Hack Kampmanns Plads 1-3. Alt man skal gøre er at medbringe sit CV med kontaktoplysninger. Som ansøger vil du kunne møde Madklubbens HR-chef, gastronomiske chef, PR-chef og den nye driftchef for Madklubben Aarhus. Du får også et førstehåndsindtryk af cores nye spisested i de historiske lokaler, som lige nu er under total forvandling og opbygning.

Vi leder både efter et arsenal kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, runnere, bartendere og mellemledere, men vi mangler også at få besat helt centrale roller så som køkkenchef og restaurantchef. Er du nysgerrig på, om du skal være en del af klubben? Så sving forbi Madklubben Aarhus tirsdag den 20. februar.

Vi glæder os til at møde dig!