Lige siden åbningen i efteråret 2014 har Madklubbens asiatiske Nørrebro-lømmel af en restaurant, Hanzō, været en bragende succes. Ordet ”lømmel” bruger vi i den kærligste forstand: Hanzō bekymrer sig nemlig ikke det store om de kulinariske spilleregler – han mixer og matcher østens eksotiske køkkener på kryds og tværs tilsat en sværdspids skarp nordisk minimalisme.

Selvom det altid har været muligt at vælge alle retter på menuen à la carte, er det især Hanzō’s store tastingmenu, der har lokket gæsterne til. Med 12 små retter inkl. ris for bare 350 kr. er der da heller ikke noget at sige til, at foodies fra nær og fjern er valfartet til Sortedam Dossering nummer 5.

Den store tastingmenu til 350 kr. pr. snude piller vi ikke ved, men nu får den selskab af et lidt simplere og mere prisvenligt alternativ: En 3-retters ”byg-selv-middag” for kun 250 kr.

Konceptet minder om den klassiske menustruktur, der findes på mange andre af Madklubbens restauranter. Som gæst vælger du frit en forret, hovedret og dessert til en fast grundpris, og skal der nydes særligt ekstravagante råvarer og anretninger, er der mulighed for at opgradere med små tilkøb til menuen.

Bliv fristet af hele menukortet på Hanzō lige her. Skulle sulten melde sig, er det både hurtigt og nemt at booke bord ved at klikke her.