Har du heller ikke helt styr på menuen til nytårsaften? Så er det ved at være tid til at få den på plads. Og hos Madklubben er der flere muligheder for at få aftenen gjort så let som mulig for dig og dit selskab. Madklubben Steak har nemlig netop åbnet for en speciel nytårs-catering, så du kan få smagen af vores steakhouse hjem i dit køkken til den store aften.

Du får en smagfuld, skræddersyet nytårsmenu, der sikrer dig den perfekte middag til lige netop dit selskab. Og ligegyldigt, om I er to, der bare vil nyde et dejligt måltid på årets sidste aften, eller det store nytårsselskab med smokinger, kjoler og det store udtræk, så kan I trygt bestille menuen fra Madklubben Steak. Her er der bagt helleflynder med hummerbrud, saftig oksemørbrad og chokoladeklassikeren Gateau Marcel på menuen. What’s not to like?

Menuen kan afhentes på Madklubben Steak mellem klokken 13.00 og 16.00. Vi sørger for at have din menu klar, og hvis der er lidt ventetid, så byder vi på et lille glas i ventetiden. Det er jo nytår. Og mangler du den perfekte vin til menuen, så har vi flaskerne, der passer til maden, som du kan købe, når du afhenter din menu på dagen!

Du kan altså fokusere på festen i sikkerhed om, at du og dine gæster får fornøjelsen af et fremragende måltid! Vi har nemlig gjort det så let som overhovedet muligt for dig.

Konceptet er ganske enkelt:

Du køber det antal menuer, du vil. Én menu er til én person.
Du afhenter menuerne mellem kl. 13.00 og 16.00 den 31. december på Madklubben Steak
Det hele står pakket og klart, med en “how to-manual
Du varmer og anretter selv derhjemme i dit eget tempo.
Nemt og lækkert!

Godt nytår!

Madklubben Steaks Nytårsmenu 2018:

Bagt helleflynder
Serveret med syltede bøgehatte, hummerbrud i urter & salat samt hummerglace.

Tournedos af oksemørbrad
Serveret med jordskokcreme & svamperagout tilsmagt med trøffel.
Hertil sauce bordelaise.

Steakens Gateau Marcel
Serveret med passionfrugt-ganache & sprød hasselnødkrokant

Du kan sikre dig din nytårsmenu ved at klikke lige her!

Se også Madklubbens anden nytårsmenu her

Hvis du foretrækker at spise ude nytårsaften, kan du selvfølgelig også bestille bord på Madklubbens restauranter – se mere her!