I december måned kunne vi løfte sløret for, at Madklubben rykker ind på Regnbuepladsen i hjertet af København. Nu er navnet og konceptet på plads, og vi kan dermed sige, at vi glæder os inderligt til at byde velkommen på Steak Roya ultimo marts/primo april.

Steak Royal bliver en saftig forlængelse af vores populære univers fra Bistro Royal på Kongens Nytorv. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, skal Steak Royal være en elegant og klassisk restaurant med kant.

Saftige steaks og kølige cocktails

Hovedrollen spilles af  gode bøffer, hvortil du vil kunne vælge forretter og sideorders med rødder i hele verden. Præcis som alverdens nationaliteter færdes på Rådhuspladsen ved Strøgets udmunding, vil vi afspejle globale tendenser med et stærkt fokus på stor velsmag til fair priser.

Måske skal der nordafrikansk tilbehør til din steak? Måske skal grøntsagerne være tilberedt på japansk manér? Måske skal du sågar starte med en sydamerikansk ceviche? Og hvis du bare er frankofil tryghedsnarkoman, har vi selvfølgelig også sprøde fritter og lun bearnaise klar i køkkenet. Foruden de møre bøffer, kan du glæde dig til masser af skaldyr, god vin og ikke mindst et tørstslukkende udvalg af cocktails.

Fællesbord og hyggebåse

Steak Royal indrettes med støvgrønne fliser, høje paneler, glas og spejle, og selv om vi har skelet til London og New York, bliver oplevelsen stadig ærke københavnsk. Materialer som røget eg, hvid marmor og messing kommer til at fuldende looket, som giver den tidløse klassicisme et moderne tilsnit.

I stueplan bliver der kig til kokkenes arbejde bagest i lokalet og til livet på pladsen gennem facadens store vinduer. Den vidstrakte kælder åbnes op og indrettes med en imponerende cocktailbar som det bankende hjerte. Langs væggen etableres intime spisebåse, men du kan også spise ved borde midt i lokalet eller ved det store”fællesbord”, som etableres i forlængelse af baren. I alt bliver der plads til små 180 gæster på Steak Royal. Når solen kigger frem, og København varmes op til forår og sommer, etablerer vi desuden byens lækreste udendørsservering på pladsens toppede brosten, mens Rådhustårnet klinger fra oven.

Vi glæder os til at byde velkommen til gode bøffer og international velsmag på Regnbuepladsen fra slutningen af marts/starten af april 2016. Vi åbner snart for bookinger, ligesom menukortet er lige på trapperne. Du kan følge med i udviklingen på Steak Royals Facebook-side allerede nu.