Velkommen til Madklubben Østerbro

Træd ind under det røde neonskilt på Østerbrogade, og gå op ad den store trappe til førstesalen i vores smukke bygning fra 1926, som omkranser Østerbro Stadion. Heroppe finder du Madklubben Østerbro – et imponerende stort spisested med imponerende små priser. Uanset om du får plads i “balsalen” komplet med åbent køkken og kig til grønsværen, i “orangeriet” med glasvægge ud til terrassen eller i det betagende “guldrum” er du garanteret en Madklubben-oplevelse ulig nogen anden i vores restaurantfamilie. Sammensæt en 3-retters menu fra så lidt som 225 kr. pr. snude.

Smiley: Se Madklubben Østerbros seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Madklubben Food Crawls 2018: Spis på 3 forskellige restauranter på 1 aften

Madklubben Food Crawls 2018: Spis på 3 forskellige restauranter på 1 aften

Endelig er det landet: Første del af programmet for dette års Copenhagen Cooking & Food Festival. Det er slut august/start september, at årets madfestival atter rammer hovedstaden, og traditionen tro tager Madklubben del af løjerne. De sidste år har vi afholdt Madklubbens Food Crawls – en spiseoplevelse inspireret af den klassiske ”pub crawl”, hvor du som gæst får lov at spise på hele 3 af vores restauranter på bare én aften – og det har været en stor succes!

I år afholder vi food crawls med to forskellige temaer: ”Østerbro” hvor du vil besøge vores tre restauranter i den gamle PARK-bygning, samt ”København K” hvor du vil besøge Bistro Royal, Bazaar og Madklubben Bistro-de-Luxe. Menuerne bærer inspiration fra restauranternes køkkener, og vil være forskellige alt efter, hvilken rute du vælger.

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så kan du læse nærmere om arrangementet, rutevejledning og menuen på Copenhagen Cookings & Food Festivals hjemmeside lige her.  Billetterne er allerede sat til salg her og her, og du kan komme med på Madklubbens Food Crawl for kun 225 kr.

Praktisk information:

  • Billetter kan købes her og her – men vent ikke for længe!
  • Madklubbens Food Crawls kan opleves både søndag den 26. august og søndag den 2. september.
  • Når du hopper fra spisested til spisested, vil nogle gæster få deres eget bord, vil andre blive sat sammen i mindre grupper, ved store langborde eller i spisebaren.
  • Drikkevarer bestilles og betales på aftenen.
  • Vær opmærksom på, at du kan vælge mellem tre forskellige ruter. Du finder ruterne på Østerbro her og ruterne i København K her. Husk at dobbelttjekke hvilken rute, du køber billet til, så du møder op rette sted.

Vil glæder os til en social, sjov og smagfuld spiseoplevelse i dit selskab!

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Kalendere viser allerede maj, hvilket betyder, at der kun er få måneder tilbage, før vi vender snuden mod motorvejen og drager mod Roskilde Dyrskueplads til dette års Roskilde Festival. De sidste år har været intet mindre end en succes, og vi mindes både glade gæster, sociale spiseoplevelser og højt humør. Fornøjelsen har vi naturligvis tænkt os at gentage i år – denne gang i en endnu større bod og med en endnu bredere menu!

Forbered dig på tømmermændsforkælelse som aldrig før med vores højtelskede klassiker, bearnaiseburgeren: Mørt og saftigt oksekød i samspil solskinsfarvet bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakker ind i en blød briochebolle. Men men men. Det stopper ikke her. I år får festivalfavoritten selskab af Madklubbens knasende sprøde trøffelpopcorn og økologiske chokolademælk fra Øllingegaard. Og er du vegetar, skal du naturligvis heller ikke snydes for et godt måltid i Madklubben-ånd. Prøv vores indbydende perlebygotto med et farverigt mix af sommergrønt, ost og masser af kærlighed!

Du (og appetitten) afgør naturligvis selv, hvor vidt du går all in med en af vores skræddersyede menupakker til henholdsvis 90 eller 110 kr., eller ønsker at smage på tømmermændsforplejningerne hver for sig til favorable festivalpriser fra 25 – 70 kr.  Count down er i den grad skud i gang, og vi kan slet ikke vente til at kalenderes viser Roskildeuge! Hvis du heller ikke kan vente, kan du i mellemtiden tage et sneak peek på festivalfristelserne i billedformat nedenfor her.

 

Gør gyldne garderobefund, når Loppeladies sælger ud i Madklubbens Selskabslokaler

Gør gyldne garderobefund, når Loppeladies sælger ud i Madklubbens Selskabslokaler

Madklubben har flere gange haft fornøjelsen af at lægge lokaler til, når en håndfuld af Danmarks mest indflydelsesrige bloggere, influencers og modeeksperter har afholdt det populære Loppeladies-marked. Nu gentager vi succesen, og inviterer dig indenfor til at brag af et tøj-, sko- og garderobesalg søndag d. 6. maj.

Hvem er Loppeladies?
Samlet opnår holdet bag Loppeladies omtrent 300.000 følgere på Instagram, og de dejlige damer er repræsenteret af intet mindre end: DJ og model Emilie Lilja, model Amanda Nørgaard, Baum und Pferdgartens PR-chef Josephine Bredsted, svenske blogger Hanna Stefansson, stylist Frederikke fra fredesblog.dk, Gannis internationale PR-ansvarlige Alexandra Barnardini, blogger Desireé Hamilton og Sidsel Alling, som både er kommunikationschef for Mads Nørgaard og driver bloggen fashionpolish.dk.

Hvor skal jeg møde op?
Kig forbi Madklubbens storslåede selskabslokaler på Østerbrogade 79 i tidsrummet kl. 10 – 14, hvor du vil have chancen for at give unikke outfits nyt liv og peppe garderoben op for en god pris. Fik vi forresten nævnt, at entré er ganske gratis, samt at alle boder accepterer Mobilepay?

Vi glæder os til at se dig!

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati og med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge, og pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt, hvor vi om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert: Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Ugens craving: Passionfruit sundae på Madklubben Østerbro

Ugens craving: Passionfruit sundae på Madklubben Østerbro

Forestil dig en varm sommerdag. Og ja. Vi ved, at det er svært på en sjasket slud-dag som i dag. Men du ved. En af dem hvor glæden topper, når smeltet vaniljeis drypper fra hagen, og du får hjernefrys, når du tager en lidt for stor bid af din kære Københavnerstang. – Den ikoniske ispind med en farve der skriger sommer og sol samt et genialt smagsmix af sød flødeis med frisk sodavandsis on top. Hvad hvis vi fortæller dig, at du ikke behøver vente flere måneder for at tilfredsstille disse læskende længsler?

Sol kan vi desværre ikke love, men en Københavnerstang på steroider finder du stensikkert i vores passionfruit sundae på Madklubben Østerbro. Med sød vanilje og eksotisk syrlighed har vi skabt en deluxe dessertfavorit ved en base af kokosis med dertilhørende ristede kokosflager, passionsfrugt, braiseret ananas og sød marengs på toppen.

Og frygt ej for ikke at nå at smage herligheden, inden vi skifter til vores forårsmenu d. 20. marts. Vores sommerlige sundae her er blevet en sådan favorit, at vi allerede nu har reserveret en plads på dessertkortet i anden omgang. – For denne herlighed her er vi slet ikke klar til at tage afsked med endnu! Kan du heller ikke vente? Book et bord til lidt syndig smag af sommer nemt og hurtigt online lige her.

Mød Brian Rasmussen: Far til fire og nu også Østerbros køkkener

Mød Brian Rasmussen: Far til fire og nu også Østerbros køkkener

Velkommen til Østerbro. Et kvarter kendetegnet af kvalitet, cafébesøg, sportsarrangementer og familieliv. Her finder vi også Madklubbens hidtil største projekt: Projekt Østerbro i den historiske “PARK”-bygning bestående af Madklubben Østerbro, Tony’s Østerbro og Madklubbens Selskabslokaler. Byggerod og støv har lagt sig, og i de færdige lokaler slog vi os ned til en kop kaffe og sludder med køkkenkongen af hele molevitten.

Dejligt at se dig Brian! Vil du ikke starte med at introducere dig selv?

”Jo da. Jamen jeg hedder jo Brian. Privat er jeg gift med min kone Maria, og vi har fire dejlige børn. Hos Madklubben agerer jeg dagligt køkkenchef. Jeg er for nyligt blevet ansvarlig for Tony’s Østerbro, så nu styrer jeg både køkkenet dér, ved selskabslokalerne og på førstesalen hos Madklubben Østerbro.”

Hold da op. Så har du vel også nok jern i ilden (eller nærmere gryder i kog)?

”Tjo. Jeg er faktisk glad for, at ‘projekt Østerbro’ ikke er et lille sted. For så tror jeg hurtigt, at jeg ville komme til at kede mig. Der er nok at se til, og det kan jeg godt lide. Det må ikke blive for trivielt! Og ja, så er jeg rigtig heldig at min utrolig dygtige kone klarer tingene derhjemme. Det kan jeg ikke tage noget credit for. Jeg kører bare ungerne, når jeg får at vide, at jeg skal. Det er hende, der er stjernen.”

Er din rolle som far til fire noget, du tager med på arbejde?

”Efter at jeg har fået børn er jeg blevet mere tolerant. Det tager jeg med på arbejde, for i pressede situationer kan selv en professionel restaurant komme til at virke som en børnehave. Det går stærkt, og vi har altid gang i masser af ting. Så får man hurtigt rollen som forælderen.”

Kan du nævne et eksempel?

”Jamen på vores første dag her på Madklubben Østerbro var vi faktisk ved at futte køkkenet af. Vi havde fået sat to gryder over til rigeligt varme, og da vi så hældte olie i, gik gryderne simpelthen i flammer. Jeg forsøgte at redde situationen ved at fjerne den ene af gryderne med mine bare hænder, og endte med at brænde mig som bare helvede. Så det var en god start og en bogstavelig talt varm velkomst tilbage.”

Du siger, at du er glad for, at Østerbro er et stort sted. Men du kommer jo fra et stordriftskøkken. Hvad fik dig til at vælge Madklubben i stedet?

”Jamen det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har en del historie med Madklubben. Jeg drev i sin tid Madklubben Tivoli, og var med til at starte både Bellevue og Bistro Royal op. Så jo. Ganske rigtigt har jeg drevet stortkøkken i DGI-byen, men jeg har altid godt kunne lide stemningen i Madklubben. Vi rykker i fællesskab, og der er gode folk ansat. Folk der virkelig gerne vil det. Så da Østerbro var på bedding, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg gerne ville være en del af. Specielt nu hvor vi også har fået samlet et super stærkt team her.”

Dejligt med en rigtig Madklubben-mand! Hvilken af de mange retter, du i tidens løb har lavet hos Madklubben, er din favorit?

”Der tror jeg faktisk, at det er den Beef Wellington, vi har lavet her på Madklubben Østerbro. Den har optrådt som Madklubbens aftensmad et par weekender, og det har været en ren fornøjelse.”

Og så til en klassiker! På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

”Uh den er svær. Ej. Det er det egentlig ikke. Det må være Per Thøstesens spejlæg med trøfler og kartoffelmos. Mums.”

Blå bog:
Navn: Brian Rasmussen
Alder: 34 år
Bosat: Lige uden for Næstved
Privat: Gift med Maria og far til 4 vidunderlige unger
Identificerer sig med: En panda. Citat: “Jeg har en rolig, men også en arrig side. To tidligere kokke plejede at kalde mig panda faktisk. Og så er jeg vel bare ret sød, haha?”

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Nyd ”fråderen” favoritter med madklubbens aftensmad på Madklubben Østerbro

Nyd ”fråderen” favoritter med madklubbens aftensmad på Madklubben Østerbro

“Fråderen favoritter”. Sådan omtaler vores køkkenchef, Brian, de retter, du finder i vores nye madklubbens aftensmad-koncept på Madklubben Østerbro. Madklubbens aftensmad tager udgangspunkt i det velkendte dagens ret-koncept, og udgør vores legeplads og dit safe house. Her er frirum til, at vi kan eksperimentere med velkendte klassiskere. Mad du kender. Mad du elsker. Og så er retterne selvfølgelig tilpasset humør, sæson og temperament.

Her kan du altså på hverdage blive serveret alt lige fra burger til boller i karry, rød karry eller coq au vin. I weekenden kan vi finde på at skrue helt op og servere Beef Wellington, Hummer Tiger Lee, Tournedos Rossini og hvad vores hjerter ellers begærer. Bedst af alt? Konceptet er helt uden regler. Vi ved aldrig, hvad vi finder på næst, eller om vi skifter retten ud 1 eller 2 gange om ugen.”Det er comfort food. Det er retter vi selv gerne vil spise. Og så er de knivskarpt udført!” Runder køkkenchef Brian af med.

Har du ønsker for hvilke af dine favoritretter, du godt kunne tænke dig blive serveret som madklubbens aftensmad? Del dem med os! Husk vores menukort alternativt også byder på et væld af faste à la carte retter, hvis de falder mere din smag. Du finder vores fulde menu lige her og vores online booking her. Vi glæder os til at se dig på Madklubben Østerbro!