Aftenmenu for madklubben Østerbro

 


Svært ved at vælge? Så prøv vores “Julemenu”


 

JULEMENU 3 retter med vinmenu | 425 kr.

JULELAKS MED HOISIN
Røget laks serveret med agurk, wasabicreme, dild og hoisinsauce
Et glas Riesling, Paulinshof

CONFIT de CANARD
Confiteret andelår, med knuste kartofler, solbær-syltet rødkål og sauce med varme krydderier
Et glas California Red, Zindfandel Blend

PANNA COTTA
Cremet panna cotta med hvid chokolade, kirsebær, puffede vilde ris og krystalliseret hvid chokolade
En amareto sour (amareto – citron – sukker)

 


Sammensæt selv


 

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

 

FORRETTER

HOT DOG
Stegt Nürenberg-pølse i lun brioche toppet med peberrodsketchup, Karl Johan-sennep, syltede løg og karse

FRISKE FORÅRSRULLER (V)
Vietnamesiske forårsruller med sprød gulerod, mango spinat, agurk, chili og koriander. Serveret med goma-dip og ristet sesam

JULELAKS MED HOISIN
Røget laks serveret med agurk, wasabicreme, dild og hoisinsauce

RØRT OKSETATAR | + 25 kr.
Grovhakket okse rørt med cognac, skalotteløg, kapers, cornichons og æggeblomme. Serveret med violette kartofler og trøffelmayo

JOMFRUHUMMERBISQUE | + 50 kr.
Cremet jomfruhummer-bisque serveret med stegte kammuslinger, syltede tomater, spanske mandler, fennikel crudité, krydret hummerolie og kørvel

 

HOVEDRETTER

KORNOTTO & TRØFFEL (v)
Cremet kornotto på perlebyg og spelt, serveret med svampe, syltet selleri, trøffel og masser af parmesan

TORSK | + 50 kr.
Vintertorsk serveret med karamelliseret blomkålspuré, variation af kål og muslingeblanquette

DANSK KYLLING fra rotisserie
Dansk kylling serveret med ingefærsyltede agurker, coleslaw og mormorskysovs

OKSECUVETTE | + 75 kr.
Rosastegt oksecuvette med kejserhatte, knust kartoffel, tyttebær, rødvinssauce og citrontimian olie

300g STEAK AU FRITES | + 150 kr.
Stegt rib eye med confiteret hvidløg, pommes frites og béarnaise

CONFIT de CANARD
Confiteret andelår, med knuste kartofler, solbær-syltet rødkål og sauce med varme krydderier

MADKLUBBENS AFTENSMAD
Hver dag tilbyder vi et særligt aftensmåltid (med forbehold for ændringer):

LIGE UGER
MANDAG & TIRSDAG
Retten varierer. Spørg din tjener på aftenen
ONSDAG & TORSDAG
Thai red curry med kylling, sukkerærter, peberfrugt, koriander og cashewnødder
FREDAG & LØRDAG
Cote De Beouf med en blandet salat, sprøde pommes og sauce bearnaise
SØNDAG
Søndagsburger: Stegt oksebøf i lun briochebolle med cheddar, chilimayo, ketchup, syltede agurker.
Serveres med tykke sprøde pommes frites

 

ULIGE UGER
MANDAG & TIRSDAG
Retten varierer. Spørg din tjener på aftenen
ONSDAG & TORSDAG
Thai beef salad. Sprød hjertesalat med stegt okse, chili, rødløg, agurk, koriander og fiskesauce
FREDAG & LØRDAG
Cote De Beouf med en blandet salat, sprøde pommes og sauce bearnaise
SØNDAG
SøndagsburgerStegt oksebøf i lun briochebolle med cheddar, chilimayo, ketchup, syltede agurker.
Serveres med tykke sprøde pommes frites

SIDE ORDERS:
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Pommes frites med chu-chum chili mayo | 35 kr.
Grøn salat med hyldeblomstvinaigrette | 35 kr.
Knuste kartofler med havsalt og smør | 35 kr.
Bearnaise sauce | 35 kr.
Rødvinssauce | 35 kr.

 

DESSERTER

BROWNIE
Intens brownie med appelsin, nougatine og vaniljeis

PANNA COTTA
Cremet panna cotta med hvid chokolade, kirsebær, puffede vilde ris og krystalliseret hvid chokolade

CHOCOLATE BAILEY’S SUNDAE
Karamel-iscreme, pecannødder, Bailey’s-saltkaramel og chokoladesovs

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år 

Vælg 1 af disse retter for 75 kr.

SØN – TORS 
MADKLUBBENS AFTENSMAD

ALLE UGENS DAGE
Label Rouge-kylling fra vores rotisserie serveres med sprøde fritter og remouladee


Fødevarerallergier? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.