Aftenmenu for Madklubben Østerbro


Sammensæt selv


 

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

 


 

FORRETTER

TATAR | + 25 kr.
Oksetatar rørt med citron og olivenolie med bagt oksehjertetomat, tomatmayonnaise, tomatpulver, toppet med fransk estragon

LAKS
Bæredygtig, koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og en dressing på peberrodsfløde med lakserogn

HOT DOG
Stegt Nürnberg-pølse i lun brioche toppet med svampemayo, sennep, grillede og syltede løg, ristede løg og karse

TUN + 50 kr.
Grillet tun serveret med creme lavet på modne avocadoer, salat på rød mizuna og shizokarse, ristet sesam og wasabi

TERRINE
Terrine af grisen lavet natten over, serveres med sennepsmayo, ristede valnødder og friske vindruer

 

HOVEDRETTER

DANSK KYLLING fra rotisserie
Dansk kylling serveret med syltede agurker, hjertesalat vendt med parmesandressing og mormorskysovs

RIBEYE + 150 kr.
Stegt rib eye med pommes frites og béarnaise

TORSK + 50 kr.
Vintertorsk serveret med grillet spidskål, saltet citron, muslingeblanquette, dild og dildolie

OKSEKÆBER
Braiserede møre oksekæber serveret med saltbagt knoldselleri, selleripuré med brunet smør, rødvinssauce og cremet kartoffelmos

RØDBEDER (V)
Glaserede små rødbeder serveret med ristet boghvede, rørt gedefriskost, sauce på brunet smør og rødbedejuice toppet med estragon

CUVETTE + 75 kr.
Rostastegt dansk oksecuvette, serveret med sprøde jordskokker, jordskokkepuré, tyttebær og rødvinssauce. Hertil en cremet kartoffelmos

MADKLUBBENS AFTENSMAD
Hver dag tilbyder vi et særligt aftensmåltid (med forbehold for ændringer):

LIGE UGER

Uge 6 mandag til torsdag: Rød thai gryde med kylling og peanuts​

Uge 8 mandag til torsdag: Boller i karry med æbler og purløg​

Uge 10 mandag til torsdag: Fish N’ Chips i sprød beer-battter med sauce tartare​

Uge 12 mandag til torsdag: Chili Con Carne med creme fraiche 38% ​

Alle retter serveres med vores dagligt friskbagte brød og smør.

FREDAG & LØRDAG
Oksemørbrad med stegte svampe, kartoffelkompot, trøffelsauce og blandet urter​ + 175 kr.
SØNDAG
Søndagsburger: Stegt oksebøf i lun briochebolle med cheddar, chilimayo, ketchup, syltede agurker.
Serveres med tykke sprøde pommes frites

 

ULIGE UGER

Uge 5 mandag til torsdag: Lassagne med grøn salat og vinaigrette

Uge 7 mandag til torsdag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler​

Uge 9 mandag til torsdag: Sprængt oksespidsbryst med sauteret spidskål og peberrodssauce​

Uge 11 mandag til torsdag: Crustade med høns i asparges-velouté​

Uge 13 mandag til torsdag: Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og béarnaise​

Alle retter serveres med vores dagligt friskbagte brød og smør.

FREDAG & LØRDAG
Oksemørbrad med stegte svampe, kartoffelkompot, trøffelsauce og blandet urter​ + 175 kr.
SØNDAG
SøndagsburgerStegt oksebøf i lun briochebolle med cheddar, chilimayo, ketchup, syltede agurker.
Serveres med tykke sprøde pommes frites

SIDE ORDERS
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Pommes frites med chu-chum chili mayo | 35 kr.
Grøn salat med hyldeblomstvinaigrette | 35 kr.
Knuste kartofler med havsalt og smør | 35 kr.

DESSERTER

CITRONTÆRTE
Sprød tærteskal fyldt med citroncreme, brændt italiensk marengs toppet med citronmelisse.

SUNDAE
Karamel-iscreme, pecannødder, Bailey’s saltkaramel og chokoladesovs

MAZARINKAGE
Blød og cremet mazarinkage serveret med syrlige bær. Hertil en cremet pisket cremefraiche 38%

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år 

Vælg 1 af disse retter for 75 kr.

SØN – TORS 
MADKLUBBENS AFTENSMAD

ALLE UGENS DAGE
Dansk kylling fra vores rotisserie serveres med sprøde fritter og remoulade


Fødevarerallergier? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.