Aftenmenu for Madklubben Østerbro


Sammensæt selv


 

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

 


 

FORRETTER:

TATAR + 25 kr.
Oksetatar rørt med citron og olivenolie
Serveret med rå kejserhatte, løgmayo, svampepulver og råsyltede tyttebær

FRANSK LØGSUPPE
Serveret med ostecroutoner på Gruyere ost og purløgsolie

HOTDOG
Stegt Nürnberg-pølse i lun brioche toppet med bornholmsk sennep, blommeketchup, ristede løg og forårsløg

BLINIS + 50 kr.
Serveret med creme fraiche, friskhakket rødløg og stenbiderrogn

LAKSETATAR
Fersk laksetatar marineret i asiatisk dressing
Serveret med frisk kinaradise, yuzumayo, ristet sesam og shizo karse

 

HOVEDRETTER:

DANSK KYLLING fra rotisserie
Dansk kylling serveret med syltede agurker og romaine salat vendt med cremet parmesandressing

POCHERET KULMULE + 50 kr.
Smørpocheret kulmule serveret med stegte porrer og skummende trøffelsauce lavet på blåmuslinger og massere af smør
Hertil blomkålspuré og blomkålscrudité

RIBEYE + 150 kr.
300 gram stegt rib eye serveret med pommes frites og béarnaise

KALVEFLANKE + 75 kr.
Rosa grillet kalveflanke med spæde gulerødder, gulerodspuré, karamelliseret hvidløgssauce og citronmelisse

RØD KARRY
Vores røde karry stoppet med rød chili, ingefær, gulerødder, broccoli, kokosmælk, frisk koriander, forårsløg og kylling
Kan serveres vegetarisk

STEGT BLOMKÅL (v)
Hårdstegt blomkål serveret med karamelliseret blomkålspuré, saltet yoghurt, aromatisk brunet smør og dukkah

MADKLUBBENS AFTENSMAD
Se tavlen eller spørg tjeneren, hvad vi har i gryderne
– vores aftensmad skifter efter humør, og et pristillæg kan forekomme


MADKLUBBENS AFTENSMAD

(med forbehold for ændringer):

ULIGE UGER

Uge 15 mandag til torsdag: Boller i karry med æbler og purløg​

Uge 17 mandag til torsdag: Fish N’ Chips i sprød beer-battter med sauce tartare​

Uge 19 mandag til torsdag: Chili Con Carne med creme fraiche 38% ​

Alle retter serveres med vores dagligt friskbagte brød og smør.

FREDAG & LØRDAG
Oksemørbrad med stegte svampe, kartoffelkompot, trøffelsauce og blandet urter​ + 175 kr.
SØNDAG
Søndagsburger: Stegt oksebøf i lun briochebolle med cheddar, chilimayo, ketchup, syltede agurker.
Serveres med tykke sprøde pommes frites

 

LIGE UGER

Uge 14 mandag til torsdag: Lassagne med grøn salat og vinaigrette

Uge 16 mandag til torsdag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler​

Uge 18 mandag til torsdag: Sprængt oksespidsbryst med sauteret spidskål og peberrodssauce​

Uge 20 mandag til torsdag: Crustade med høns i asparges-velouté​

Alle retter serveres med vores dagligt friskbagte brød og smør.

FREDAG & LØRDAG
Oksemørbrad med stegte svampe, kartoffelkompot, trøffelsauce og blandet urter​ + 175 kr.
SØNDAG
SøndagsburgerStegt oksebøf i lun briochebolle med cheddar, chilimayo, ketchup, syltede agurker.
Serveres med tykke sprøde pommes frites

SIDE ORDERS
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

BLOODY MARY FRIES dustet med tomatpulver, sellerisalt, cayenne og eddikepulver | 35 kr.
PERLEBYGSALAT med grønne bønner og sennepsvinaigrette | 35 kr.
KARTOFFELKOMPOT cremet og lækker | 35 kr.

DESSERTER

YMER SIFON
Pocheret rabarber med luftig sifon og sprød hvid chokolade

SUNDAE
Karamel-iscreme, pecannødder, Bailey’s saltkaramel og chokoladesovs

CITRONTÆRTE
Sprød tærteskal fyldt med citroncreme, brændt italiensk marengs og toppet med rød syre

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år 

Vælg 1 af disse retter for 75 kr.

SØN – TORS 
MADKLUBBENS AFTENSMAD

ALLE UGENS DAGE
Dansk kylling fra vores rotisserie serveres med sprøde fritter og remoulade


Fødevarerallergier? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.