Velkommen til Madklubben Østerbro                                                       

Træd ind under det røde neonskilt på Østerbrogade, og gå op ad den store trappe til førstesalen i vores smukke bygning fra 1926, som omkranser Østerbro Stadion. Heroppe finder du Madklubben Østerbro – et imponerende stort spisested med imponerende små priser. Uanset om du får plads i “balsalen” komplet med åbent køkken og kig til grønsværen, i “orangeriet” med glasvægge ud til terrassen eller i det betagende “guldrum” er du garanteret en Madklubben-oplevelse ulig nogen anden i vores restaurantfamilie. Sammensæt en 3-retters menu fra så lidt som 225 kr. pr. snude.


Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati.  Med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge. Pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt. Om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad, serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert. Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Ugens craving: Passionfruit sundae på Madklubben Østerbro

Ugens craving: Passionfruit sundae på Madklubben Østerbro

Forestil dig en varm sommerdag. Og ja. Vi ved, at det er svært på en sjasket slud-dag som i dag. Men du ved. En af dem hvor glæden topper, når smeltet vaniljeis drypper fra hagen, og du får hjernefrys, når du tager en lidt for stor bid af din kære Københavnerstang. – Den ikoniske ispind med en farve der skriger sommer og sol samt et genialt smagsmix af sød flødeis med frisk sodavandsis on top. Hvad hvis vi fortæller dig, at du ikke behøver vente flere måneder for at tilfredsstille disse læskende længsler?

Sol kan vi desværre ikke love, men en Københavnerstang på steroider finder du stensikkert i vores passionfruit sundae på Madklubben Østerbro. Med sød vanilje og eksotisk syrlighed har vi skabt en deluxe dessertfavorit ved en base af kokosis med dertilhørende ristede kokosflager, passionsfrugt, braiseret ananas og sød marengs på toppen.

Og frygt ej for ikke at nå at smage herligheden, inden vi skifter til vores forårsmenu d. 20. marts. Vores sommerlige sundae her er blevet en sådan favorit, at vi allerede nu har reserveret en plads på dessertkortet i anden omgang. – For denne herlighed her er vi slet ikke klar til at tage afsked med endnu! Kan du heller ikke vente? Book et bord til lidt syndig smag af sommer nemt og hurtigt online lige her.

Mød Brian Rasmussen: Far til fire og nu også Østerbros køkkener

Mød Brian Rasmussen: Far til fire og nu også Østerbros køkkener

Velkommen til Østerbro. Et kvarter kendetegnet af kvalitet, cafébesøg, sportsarrangementer og familieliv. Her finder vi også Madklubbens hidtil største projekt: Projekt Østerbro i den historiske “PARK”-bygning bestående af Madklubben Østerbro, Tony’s Østerbro og Madklubbens Selskabslokaler. Byggerod og støv har lagt sig, og i de færdige lokaler slog vi os ned til en kop kaffe og sludder med køkkenkongen af hele molevitten.

Dejligt at se dig Brian! Vil du ikke starte med at introducere dig selv?

”Jo da. Jamen jeg hedder jo Brian. Privat er jeg gift med min kone Maria, og vi har fire dejlige børn. Hos Madklubben agerer jeg dagligt køkkenchef. Jeg er for nyligt blevet ansvarlig for Tony’s Østerbro, så nu styrer jeg både køkkenet dér, ved selskabslokalerne og på førstesalen hos Madklubben Østerbro.”

Hold da op. Så har du vel også nok jern i ilden (eller nærmere gryder i kog)?

”Tjo. Jeg er faktisk glad for, at ‘projekt Østerbro’ ikke er et lille sted. For så tror jeg hurtigt, at jeg ville komme til at kede mig. Der er nok at se til, og det kan jeg godt lide. Det må ikke blive for trivielt! Og ja, så er jeg rigtig heldig at min utrolig dygtige kone klarer tingene derhjemme. Det kan jeg ikke tage noget credit for. Jeg kører bare ungerne, når jeg får at vide, at jeg skal. Det er hende, der er stjernen.”

Er din rolle som far til fire noget, du tager med på arbejde?

”Efter at jeg har fået børn er jeg blevet mere tolerant. Det tager jeg med på arbejde, for i pressede situationer kan selv en professionel restaurant komme til at virke som en børnehave. Det går stærkt, og vi har altid gang i masser af ting. Så får man hurtigt rollen som forælderen.”

Kan du nævne et eksempel?

”Jamen på vores første dag her på Madklubben Østerbro var vi faktisk ved at futte køkkenet af. Vi havde fået sat to gryder over til rigeligt varme, og da vi så hældte olie i, gik gryderne simpelthen i flammer. Jeg forsøgte at redde situationen ved at fjerne den ene af gryderne med mine bare hænder, og endte med at brænde mig som bare helvede. Så det var en god start og en bogstavelig talt varm velkomst tilbage.”

Du siger, at du er glad for, at Østerbro er et stort sted. Men du kommer jo fra et stordriftskøkken. Hvad fik dig til at vælge Madklubben i stedet?

”Jamen det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har en del historie med Madklubben. Jeg drev i sin tid Madklubben Tivoli, og var med til at starte både Bellevue og Bistro Royal op. Så jo. Ganske rigtigt har jeg drevet stortkøkken i DGI-byen, men jeg har altid godt kunne lide stemningen i Madklubben. Vi rykker i fællesskab, og der er gode folk ansat. Folk der virkelig gerne vil det. Så da Østerbro var på bedding, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg gerne ville være en del af. Specielt nu hvor vi også har fået samlet et super stærkt team her.”

Dejligt med en rigtig Madklubben-mand! Hvilken af de mange retter, du i tidens løb har lavet hos Madklubben, er din favorit?

”Der tror jeg faktisk, at det er den Beef Wellington, vi har lavet her på Madklubben Østerbro. Den har optrådt som Madklubbens aftensmad et par weekender, og det har været en ren fornøjelse.”

Og så til en klassiker! På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

”Uh den er svær. Ej. Det er det egentlig ikke. Det må være Per Thøstesens spejlæg med trøfler og kartoffelmos. Mums.”

Blå bog:
Navn: Brian Rasmussen
Alder: 34 år
Bosat: Lige uden for Næstved
Privat: Gift med Maria og far til 4 vidunderlige unger
Identificerer sig med: En panda. Citat: “Jeg har en rolig, men også en arrig side. To tidligere kokke plejede at kalde mig panda faktisk. Og så er jeg vel bare ret sød, haha?”

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Nyd ”fråderen” favoritter med madklubbens aftensmad på Madklubben Østerbro

Nyd ”fråderen” favoritter med madklubbens aftensmad på Madklubben Østerbro

“Fråderen favoritter”. Sådan omtaler vores køkkenchef, Brian, de retter, du finder i vores nye madklubbens aftensmad-koncept på Madklubben Østerbro. Madklubbens aftensmad tager udgangspunkt i det velkendte dagens ret-koncept, og udgør vores legeplads og dit safe house. Her er frirum til, at vi kan eksperimentere med velkendte klassiskere. Mad du kender. Mad du elsker. Og så er retterne selvfølgelig tilpasset humør, sæson og temperament.

Her kan du altså på hverdage blive serveret alt lige fra burger til boller i karry, rød karry eller coq au vin. I weekenden kan vi finde på at skrue helt op og servere Beef Wellington, Hummer Tiger Lee, Tournedos Rossini og hvad vores hjerter ellers begærer. Bedst af alt? Konceptet er helt uden regler. Vi ved aldrig, hvad vi finder på næst, eller om vi skifter retten ud 1 eller 2 gange om ugen.”Det er comfort food. Det er retter vi selv gerne vil spise. Og så er de knivskarpt udført!” Runder køkkenchef Brian af med.

Har du ønsker for hvilke af dine favoritretter, du godt kunne tænke dig blive serveret som madklubbens aftensmad? Del dem med os! Husk vores menukort alternativt også byder på et væld af faste à la carte retter, hvis de falder mere din smag. Du finder vores fulde menu lige her og vores online booking her. Vi glæder os til at se dig på Madklubben Østerbro!

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

De famøse vinterferieuger, uge 7 og 8, er over os med skolefri, kælkedrømme og det evigt tilbagevendende spørgsmål: Hvad kan jeg give ungerne af oplevelser, som ikke koster det store?

Madklubbens nye spisekoncept ved søerne, FOOD CLUB, står klar med svaret: Her kan børn under 12 år nemlig spise gratis i vinterferieugerne. Uge 7 forløb som en rivende succes med god stemning, højt humør og gennemført vinterferiehygge på programmet, og vi glæder os til at fortsætte vinterferiefejringen i denne uge. FOOD CLUB er et familievenligt tag-selv-bord med fokus på kvalitetsråvarer, økologi, grøntsager og frilandskød. Med andre ord et oplagt spisested for familien, der gerne vil slå mave med god samvittighed. Fik vi nævnt, at alle drikkevarer og den økologiske soft ice også altid er inkluderet?

Normalt er det kun gratis at spise på FOOD CLUB for børn under 6 år. Men i uge 7 og 8 udvider vi tilbuddet, så børn til og med 11 år kan gå om bord i herlighederne og de store smagsoplevelser helt kvit og frit i selskab med en eller flere betalende voksne.

Læs mere om FOOD CLUB og book bord på www.food-club.dk

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Bookingen er åben: Nu kan du spise på Madklubben Østerbro

Bookingen er åben: Nu kan du spise på Madklubben Østerbro

Vi har været gode til at holde spændingen, og I har i hele processen været mere end tålmodige. Nu kan vi endelig meddele, at Madklubben Østerbro fra dags dato er åbent for bookinger. Kig forbi vores onlinebooking her, så du allerede nu kan få din første middag på Madklubben Østerbro i kalenderen. Restauranten har åbent mandag til lørdag fra kl. 17:30 til midnat – dog lukker køkkenet kl. 22.

Menukortet byder – i ægte Madklubben-stil – på en 1, 2 eller 3-retters middag til enten 125, 200 eller 225 kr. Ønsker I at opgradere med små tilkøb hen ad vejen, er der selvfølgelig mulighed for det. Læs mere om menukortet på Madklubben Østerbro lige her, og bliv “en del af klubben” ovre på restaurantens Facebookside ved at klikke her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent