Det er 7 måneder siden, vi slukkede for riskogeren og pakkede spisepindene ned på Madklubbens asiatiske spisested, Hanzō, ved søerne på Nørrebro. Nu er vi snart klar til at åbne for flyttekasserne på restaurantens nye adresse, som bliver Værnedamsvej 14.

Ingen regler:

Allerede fra medio september 2017 kan du sætte dig til rette i den nye restaurant og nyde lækkerier som gyoza, poké, nudler og andre herlige sager. Ligesom på den oprindelige Hanzō er reglen, at der ikke er nogle regler. Vi vil lade os inspirere af hele Fjernøsten og bruge elementer lige fra Japan til Kina, Thailand, Vietnam, Laos, Indonesien, Cambodja og Korea. Så længe det smager fabelagtigt, passer det til Hanzō!

Et skarpt hold ninjaer:

I starten vil vi kun have åbent til aften, men på sigt udvider vi også med morgenmad og frokost, som det hører sig til i den stemningsfulde, lille gade, der løber mellem Vesterbro og Frederiksberg. Ved gryderne har vi holdt fast i de samme dygtige folk, der i sin tid sleb deres kastestjerner og sørgede for soja i rullen på Nørrebro. Hanzō version 2.0 vil blive ledt af køkkenchef, Claus Engelbrecht Parwini og restaurantchef, Johanne Næsby Fick.

Forpremiere til stort gademarked:

Følg med her på hjemmesiden og ovre på Hanzō’s Facebook-side, når vi arbejder med de sidste detaljer op til åbningen. Selvom restauranten først slår dørene op i midten af september, kan du allerede lørdag den 2. september komme til ”forpremiere”, når det dygtige team af kokke og tjenere deltager til årets Høstmarked på Værnedamsvej og serverer gademad, delikatesser og kølige drikkevarer til små priser på fortovet foran det kommende spisested.