Velkommen!

Hvis du ikke i forvejen kender til Madklubbens restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske retter som fuglelever-parfait med frugtpuré og brioche, jordskokkesuppe, oksehøjreb, svinebryst og stegt pigvar med brændende kærlighed, er det måske stedet for dig.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Steak, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet. Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade.

Du kan også besøge os på Bistro Royal på Kongens NytorvDet er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller kommer direkte fra shoppingturen – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart. Her finder du bl.a. grønne salater, møre bøffer med vores secret-recipé-sauce, cheeseburgers, muslinger, sprøde fritter og masser af skønne desserter. Det er med andre ord fast food på den lækre måde!

Bistro Royal fik i april 2016 en søsterrestaurant på Regnbuepladsen lige overfor Københavns Rådhus. Den hedder Steak Royal og serverer – overraskende nok – store bøffer i elegante omgivelser. Dog er der også masser af fisk og skaldyr på menuen i den smukke restaurant, der kombinerer et old school pariserlook i stueetagen med en mere magelig bodegaæstetik i den store kælder. Steak Royal er en oase i en del af byen, der ikke er kendt for sit gastronomiske vingesus.

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan på en typisk aften finde retter på menukortet som rørt krabbe, lammeculotte, grillet rib-eye, helleflynder, boller i karry og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish og chips.

 Gran TorinoNørrebro ved Sortedam Dossering serverer vi italienske antipasti, skønne pizzaer, lækre pastaretter og andre specialiteter fra støvlelandet. Beliggende i de gamle antiklagerlokaler under Irma-hønen byder vi desuden på ægte baggårdsstemning med lysende guirlander, cocktails og god musik, og som nyeste skud på stammen kan du besøge os i nabolokalerneHanzō. Her finder du nemlig vores asiatiske restaurant, hvor vi serverer specialiteter fra Østen, heriblandt ris- og nudelretter, salater, fisk, skaldyr og kødretter med skøn smag af chili, koriander, lime og andet godt fra Asien.

Vores næste medlem af Madklubben-familien er Alabama Social, hvor vi serverer masser af skøn soul food fra USAs sydøstkyst. Her er créole og cajun omdrejningspunkter, og maden er præget af utrolig megen saft og kraft. Det er et møde mellem det amerikanske køkken, vi kender i forvejen, med møre bøffer og masser af dybstegte indslag, og det fransk-caraibiske køkken, som vi er mindre bekendte med herhjemme, hvor bl.a. skaldyr, chili og den créolske urt okra spiller en stor rolle.

Uanset om du har spist på en af vores Nørrebro-restauranter eller blot trænger til at slukke tørsten, så gøres det bedst på Bar Next Door. Her kan du slappe af og sippe både klassiske og kreative cocktails i designlækre omgivelser, som kombinerer moderne elegance med retrocool nips. Snup en plads i vinduet med udsigt over Søerne eller gå i cocktailhi blandt levende lys og glødepærer bagerst i baren – valget er dit.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid, og I vil som de første blive opdateret her på bloggen om nyheder, tilbud og andet godt. I kan også få indblik i det, vi kalder Madklubbens mood board, som er daglige uploads af fotos fra restauranterne samt billeder af mad og stemninger, der inspirerer os og gør os i godt humør. Vi håber, du kan lide det!

Kærlig hilsen,

Anders Aagaard + Madklubben & Co.