Velkommen!

Hvis du ikke i forvejen kender til Madklubbens restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske, elegante retter, der blander det bedste fra det nordiske og franske køkken, er det her, du skal booke bord.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Steak, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet: Pasta, vitello tonnato, og tiramisu. Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade for enden af Nyhavn.

I august 2017 fik Tony’s en stor lillebror på Østerbro i de ikoniske, gamle lokaler, som tidligere husede PARK Café. Hos Tony’s Østerbro får du også simple men uimodståelige retter inspireret af Italien såvel som New York, og netop denne Tony’s er særligt oplagt for børnefamilier, der er på udkig efter et kvalitetsmåltid i et af byens smukkeste kvarterer.

Du kan også besøge os på Bistro Royal på hjørnet af Kongens Nytorv og GothersgadeDet er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller kommer direkte fra shoppingturen – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart. Spis morgenmad på hverdage sammen med forretningsforbindelsen eller vennerne, prøv de skønne frokostretter eller bliv forført af stemning om aftenen.

Bistro Royal fik i april 2016 en søsterrestaurant på Regnbuepladsen lige overfor Københavns Rådhus. Den hedder Steak Royal og serverer – overraskende nok – store bøffer i elegante omgivelser. Dog er der også masser af fisk og skaldyr på menuen i den smukke restaurant, der kombinerer et old school pariserlook i stueetagen med en mere magelig bodegaæstetik i den store kælder. Steak Royal er en oase i en del af byen, der ellers ikke er kendt for sit gastronomiske vingesus.

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan også besøge den indbyggede cocktailbar enten før, efter eller helt uafhængigt af middagen.

 Gran Torino på Nørrebro ved Sortedam Dossering serverer vi italienske antipasti, skønne pizzaer og delikate desserter. Restauranten ligger på første parket ud til søerne, og byder indretningsmæssigt på et mix af enkelt, dansk design, brugte tomatdåser, pensionerede karruselheste og et stort vindue, der lader dig følge med i kokkenes arbejde.

I oktober 2014 åbnede Hanzō: Vores asiatiske gastrobastard, som blander inspirationskilder lige fra Japan over Kina til Thailand, Cambodja, Vietnam, Indonesien, Laos og videre ud i verden. Hanzō lå oprindeligt ud til søerne på Nørrebro men flyttede i september 2017 til nye lokaler på charmerende Værnedamsvej i smørhullet mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Vores næste medlem af Madklubben-familien er Alabama Social, hvor vi serverer masser af skøn soul food fra USAs sydøstkyst. Her er créole og cajun omdrejningspunkter, og maden er præget af utrolig megen saft og kraft. Det er et møde mellem det amerikanske køkken, vi kender i forvejen, med møre bøffer og masser af dybstegte indslag, og det fransk-caribiske køkken, som vi er mindre bekendte med herhjemme, hvor bl.a. skaldyr, chili og den créolske urt okra spiller en stor rolle.

I februar 2017 slog vi dørene op til Madklubben Nørrebro: Et vaskeægte “neighborhood spot”, der – med Madklubben Vesterbro som forbillede – skal bugne af stemning alle ugens dage. Menukortet er lovløst, men har en særlig forkærlighed for det mellemøstlige grillkøkken, der gennemsyrer Nørrebrogade og kvarteret omkring restauranten.

Uanset om du har spist på en af vores Nørrebro-restauranter eller blot trænger til at slukke tørsten, så gøres det bedst på Bar Next Door. Her kan du slappe af og sippe både klassiske og kreative cocktails i designlækre omgivelser, som kombinerer moderne elegance med retrocool nips. Snup en plads i vinduet med udsigt over Søerne eller gå i cocktailhi blandt levende lys og glødepærer bagerst i baren – valget er dit.

I foråret 2017 udvidede vi for første gang Madklubben-familien til en helt ny kommune: Frederiksberg. Hos Madklubben Frederiksberg bliver du budt velkommen i elegante omgivelser i intet mindre end en gammel togstation. Restauranten serverer livretter af høj kvalitet lige i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Biografen og Metrostationen.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid, og vores gæster vil som de første blive opdateret her på Madklubbens Blog om nyheder, tilbud og andet godt. Trænger du til appetitvækkende inspiration, kan du også følge med ovre på restauranternes fælles Instagram-profil. Vi håber, du kan lide det!

Kærlig hilsen,

Anders Aagaard + Madklubben & Co.