Gode naboskaber er vigtige, når man – som os – driver en hel familie af spisesteder i en pulserende storby. En af vores favoritnaboer er Niels Pedersen fra Lysmesteren Minak, der ligger lige ved siden af Madklubben Vesterbro på Vesterbrogade. Forretningen blev startet af Niels’ farmor helt tilbage i 1916, og Niels købte den af sin far i 1969.

Efter 48 år fyldt med ledninger, fatninger og eksklusivt lysdesign gør Niels nu klar til at gå på en velfortjent pension. Men som man siger: Når én lampe slukker, tændes en ny. (Eller er det døre i stedet? Skidt pyt!). I 2018 rykker vi nemlig ind i den tidligere lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, afslører vi først i det nye år.

Inden Niels flytter ud, og vi flytter ind, har du mulighed for at gøre et vaskeægte lampekup. Lysmesteren Minak holder nemlig ophørsudsalg med 20% rabat på eksklusive designs fra Louis Poulsen, Le Klint, Light-Point og Caravaggio, samt 20-70% på alle øvrige lagervarer i butikken. Vi anbefaler varmt at slå vejen forbi, så Niels kan få sat et behørigt punktum for et flot og mere end 100 år langt forretningskapitel.

Hvad: Ophørsudsalg hos Lysmesteren Minak – spar op til 70%
Hvor: Vesterbrogade 64, 1620 København V
Hvornår: Fra tirsdag den 2. januar
Hvordan: Personligt fremmøde i butikken. Mere information på tlf. 33 24 33 75