Slut året af på behørig maner med rådhusklokkerne som nabo og en 4-retters gourmetmenu. Vores franske spisehus, Brasserie Royal, ved Rådhuspladsen byder på en intim atmosfære og lækkerier som vores ”lobster dog” i lun brioche, carpaccio med parmesan, syltede løg og ruccola, storfavoritten: Beef Wellington samt cremet chokoladekage med chantilly-creme og appelsin.

Skal det være storslået, smukt og sofistikeret? Så er det Brasserie Royals pragtfulde lokaler, der skal huse jeres nytårsmiddag i år! Her er stilen elegant, humøret højt og maden en udsøgt affære. På Regnbuepladsens ”royale” brasserie er stemning pompøs og prangende men servicen nærværende og i øjenhøjde.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for 600 kr. pr. person. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 300 kr. lige her! På hjemmesiden finder du også mulighed for at tilkøbe en skræddersyet vinmenu til din middag ved at klikke her. Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

brasserie brasserie brasserie