FOOD CLUB går vi meget op i at passe godt på vores miljø – specielt med fokus på at mindske unødigt madspild. Netop derfor er vi så glade for vores tætte samarbejde med Too Good To Go. Men der er også en anden ting, der står vores hjerter nært: Godt naboskab. Derfor har vi valgt at hjælpe vores kære nabovenner, Alabama Social og Gran Torino, så deres overskudsvin ikke skal gå til spilde, når aftenen går på hæld.

Men vi skal selvfølgelig ikke drikke resterne selv, nej! Sidder du med vennerne ved søerne? Mangler hyggeaftenen på sofaen lige det sidste touch. Eller er du ramt af en pludselig vintørst? Vi ser ingen grund til at vores overskudsvin (der på ingen måde fejler noget!) skal gå til spilde, hvorfor vi nu har fundet den helt rette løsning: Læg din vej forbi FOOD CLUB på alle åbningsaftener efter kl. 21.00, og få minimum en halv flaske vin med under armen for blot 50 kr. via. Too Good To Go – hvis du er 18 år eller derover, vel og mærke!

Er du nysgerrig på at lære mere om FOOD CLUBs kamp mod madspild og vores samarbejde med Too Good To Go? Så kan du læse med i vores tidligere indlæg her og her. Ud over vin til 50 kr. – lad os lige understrege: Kun. En. Flad. 50’er(!). – kan du få en tilkøbe en madboks spækket med sund, bæredygtig og økologisk overskudsmad for samme favorable pris. Alternativt kan du også vælge vores veganske udgave til kun 40 kr.! Tune ind på Too Good To Go’s app, smut ind forbi i aften, i morgen aften eller alle andre åbningsaftener, og glæd dig til at nyde et måltid med ekstra god samvittighed!

Du finder FOOD CLUB i baggården på Sortedam Dossering 7c.