‘I only wanted to see you, laughing in the purple rain’. Hvem vil ikke det, tænker vi umiddelbart? Sangtekstens handling fra den velkendte kinddans-sang er måske svær at finde hoved og hale i, men på Bar Next Door bider vi blot mærke i ordet ”laughing”, for her er vi glade for latter, lune aftener og lækre drinks!

Kom og bad i lilla regn på Sortedam Dossering, hvor vi i et mix af Kew gin, Giffard Pampelmousse, Giffard Violette, citron og sukkersirup serverer vores hyldest til den kære Prince Rogers Nelson – bedre kendt som ”Prince”. Med inspiration fra den velkendte cocktail, Aviation, bærer vores cocktail det stolte navn: ”Purple Rain”, og resulterer i en parfumeret sip og et smukt, farverigt udtryk. En perfekt balance mellem syrlig lemon og sukkersød sirup, og så endda serveret for blot 85 kr.!

Sving forbi Bar Next Door før eller efter din middag, på din lune eftermiddag eller i nattens timer til en slurk og en skål i sommerens nyeste cocktailkreationer. Er du nysgerrig på, hvad barkortet ellers tilbyder? Så kan du tage et nærmere kig lige her. Vi glæder os til at se dig!

purple rain  purple rain  purple rain