Vi åbner snart Grill Royal på Kongens Nytorv og følger arbejdet i lokalerne hver dag – her er det Nils Petter ‘Skuggan’ Bro, der inspicerer – og glæder os som vilde til at kunne møblere restauranten, tænde op for ovnen og grillen i køkkenet og byde dig indenfor til vores version af en cool og lækker ‘fastfood-joint’.

Det gastronomiske koncept på Grill Royal bliver nemlig helt enkelt og klassisk: Så snart man har sat sig, får man en grøn salat med old school vinaigrette samt et friskbagt brød serveret. Og så skal man såmænd bare vælge, om man har lyst til stegen, muslingerne eller burgeren.

Vælger man stegen, kommer der en mør og lækker én af slagsen på bordet sammen med masser af sprøde fritter og vores secret-recipé-sauce. Snupper man muslingerne, får man et kæmpe læs skønne marinières på bordet, og burgeren bliver en rigtig burger, som sådan én bør laves.

Det kommer til at koste 200 kr. pr. næse, mens børn spiser til halv pris, og har man lyst til efterfølgende at supplere med en dessert, bliver der nok at vælge imellem. Menukortet byder nemlig på hele ti forskellige af slagsen, heriblandt klassikere som crème brûlée, lune brownies og friskbagt æbletærte.

Vi glæder os til at se jer, når Grill Royal åbner i april.