Kalenderen viser tirsdag d. 15. maj. En dag, som vi har glædet os til meget længe. Og hvorfor så det? Jo. I dag er dagen, hvor vi endelig kan slå dørene op for vores første Madklubben-restaurant udenfor Københavns faste rammer – ja, faktisk helt ovre på fastlandet – nemlig Madklubben Aarhus.

Efter en fabelagtig forpremiere udgjort en række vellykkede testmiddage i skønt selskab, er vi nu 100 procent klar til start. Køkkenteamet har tændt op for ovn, grill og pander, og er klar til at anrette sublime serveringer til dig med smag af både danske favoritter og internationale inputs. Du kan læse mere om vores menu-koncept her. Tjenerholdet er briefet, preppet og glæder sig til at byde dig velkommen indenfor. Og slutteligt har vi på både vægge, gulv og i hjørner fået styr på smådetaljer, hængt alt op og sat sidste touch på vores storslåede restaurant. Er du nysgerrig på resultatet, kan du tage med på en virtuel rundtur ved at klikke her.

Kan du (ligesom os) ikke vente længere? Så kan du booke et bord til din første middag på Madklubben Aarhus lige her. Du finder os i det smukke Toldkammer beliggende på Hack Kampmanns Plads ved kanten af Aarhus Havn. Vi håber på, at fremtiden vil byde på en masse dejlige middage og skønne stunder i dit selskab!