Det nye år nærmer sig med hastige skridt, og har du endnu ikke helt styr på nytårsplanerne? Lad os hjælpe dig. Kig ind forbi Madklubben Grill på årets sidste dag, og nyd en middag helt uden mangler! Med 5 skønne retter og en beliggenhed midt i festlighedernes epicenter bliver det en aften, som du sent vil glemme.

Og vi lover dig en sand madfest her på adressen. Du kan nemlig glæde dig til intet mindre end snacks, koldrøget laks, grov tatar, oksemørbrad med et væld af skønne saucer og smagfulde sides, for ej at glemme vores farligt fristende chokoladekage bagt med bourbonvanilje samt Valrhona chokolade og serveret med syltede bær, knas og cremet mælkeis.

Festmiddagen vil naturligvis tage sig ud i vores storslåede nye lokaler på Åboulevarden 32, hvor vi har pyntet op til nytår med farverige detaljer, smukke marmorborde, danske designklassikere og højt til loftet.

Du kan læse mere samt del i nytårsfestlighederne for den skarpe pris á 900 kr. ved at klikke her. På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som vores skræddersyede vinmenu eller en ½ hummer til din nytårsbøf. Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

grill grillvgrill