Ovenpå en juletid, hvor den brune sovs har domineret måltiderne, er det tid til noget friskere, frækkere og mindst ligeså uimodståeligt. Vi hepper på den klassiske, cremede sauce bearnaise. Med sin umiskendelige solgule og syrlige blanding af smør, æggeblommer, estragon, eddike og kørvel, passer bearnaise til en rød bøf som intet andet.

Opskrift med videoguide: Lær at lave bearnaise fra bunden med Anders Aagaard

I Madklubben har vi hele tre forskellige restauranter, der alle har bøf med bearnaise på menuen. På Madklubben Steak i Pilestræde og Steak Royal ved Rådhuspladsen, kan du vælge lige præcis den bøf, der passer dig bedst. Skal det være en kornfodret striploin? En hel cuvettesteg i skiver? Eller måske en dansk mørbrad? På Bistro Royal på Kongens Nytorv serveres husets populære og saftige rib eye enkelt som en pakkeløsning i selskab med grøn salat, sprøde fritter og – naturligvis – masser af bearnaise.

Vi glæder os til at se dig til store bearnaiseoplevelser til sympatiske priser – også i 2017!

IMG_5262