Spiseoplevelser er noget, vi hylder højt og helligt i Madklubben. Der må ikke mangle noget. Godt selskab. Skøn betjening. Og god mad – ikke mindst! Men er der noget, vi ved, så er det, at en spiseoplevelse ikke altid behøver indebære både noget nyt, spændende og overraskende, for klassikerne på menuen gør det mindst lige så godt.

Vores helstegte oksecuvette på Madklubben Aarhus er ingen undtagelse. I sandhed en ret, vi altid vender tilbage til. I køkkenet tilbereder vi den møre klassiker med timiansalt og hvidløg og serverer hele molevitten med selskab fra sprøde, gyldne fritter, salat og en perfekt afrundet rødvinssauce. Hyggen sættes desuden i højsædet, når du og dine nærmeste selv får lov til at skære stegen ved bordet, og kan nyde en saftigt skive kød direkte fra skærebrættet.

Lad vores oksecuvette tage del i din 1, 2 eller 3-retters middag på Madklubben Aarhus mod et tillæg på 150 kr. På menuen finder du også andre uimodståelige, sæsonbaserede serveringer – lad dig friste med et nærmere kig lige her. Ses vi til steg, skønt selskab og solskin på Hack Kampmanns Plads 1-3? Så kan du booke et bord nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Aarhus!

 Madklubben Madklubben