SASHI er nyeste skud på stammen på Madklubben Steak. En saftig og smagfuld bøf der udgør et delikat alternativ til det velkendte Wagyu og Kobekød, hvis vi selv skal sige det (og det skal vi!).

SASHI er japansk for ”marmorering”, som fortæller en hel del om, hvorfor kødet udvælges. Ud over at SASHI-kød stammer fra græsfodrede okser af EU-oprindelse, har okserne et helt specielt genetisk anlæg for netop denne høje, eftertragtede marmoreringsgrad. Og hvad betyder det så? Udover en saftig smagsoplevelse sikrer fedtmarmoreringen en unik mørhed, da fedtet vil smelte under tilberedningen. Mums!

Grundet den specifikke udvælgelsesproces er og bliver SASHI et nicheprodukt. Et nicheprodukt, som vi er stolte af at kunne servere dig på Madklubben Steak. Kødet findes i tre kategorier i henhold til Kobe-skalaen, hvor vi tilbyder dig AAA SASHI striploin svarende til Kobe-skala 7-10. Har vi vækket din interesse? Læs meget mere om SASHI-køddet på vores leverandør J. N. MEATs hjemmeside.

For den simple tilkøbspris på +100 kr, kan du nyde vores 250 gram japansk-inspirerede luksuskvæg til din næste middag på Madklubben Steak. Tag et nærmere kig på vores menukort lige her, og book dit bord nemt og hurtigt ved at klikke her. Vi glæder os til servere dig en mør middag på Madklubben Steak!