Smagen af steak og bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. 5.000 måltider var planlagt, men da sidste års festival sang på sidste vers, havde vi langet intet mindre end 12.500 kuverter mad over disken i vores lille bod i Food Court.

Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen. Madklubben vender nemlig tilbage til Nordens største festival, og du kan atter finde os i den overdækkede Food Court på festivalpladsen fra onsdag den 28. juni til og med søndag nat den 2. juli.

Siden sidste år har vores restauranter fået utallige henvendelser på, hvor man dog kunne få den allerede legendariske Steak ’n’ Bearnaise Sandwich. Svaret er dog, at den er som en snasket og uimodståelig enhjørning, der kun dukker op til helt særlige begivenheder. Læs mere om indholdet i vores to festivalretter herunder, som begge har det til fælles, at de selvfølgelig opfylder festivalens krav om minimum 90% økologi:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich:

På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og syltede løg. Prisen er 65 kr.

Perlebygrisotto:

Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så er Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg og økologisk ost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr., eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Vi glæder os til at forkæle dig med fremragende mad til sympatiske priser på Roskilde 2017!