Cremet svampebisque, grillet tun i asiatiske klæder, europæisk charcuteri i topklasse og naturligvis stadig masser af store og saftige bøffer serveret til ualmindelig sympatiske priser. Jo, Madklubben Steaks første menukort i 2017 er bestemt værd at tjekke ud.

Foruden de ovennævnte forretter, kan du også sætte dessertgaflen i nyheder som passionsfrugttærte med hvid chokolade og mynte eller en syndig chokoladefondant med appelsinsirup og klassisk vaniljeis. Konceptet er det samme som altid: Sammensæt en 3-retters menu med forret, hovedret, side order, sauce og dessert lige efter dit eget hjerte fra kun 300 kr. Du kan naturligvis også opgradere med små tilkøb hen ad vejen.

Se et udvalg af de nye retter i billeder nedenfor, og gå på opdagelse i hele menukortet her. Fristet? Så husk, at det altid er en god idé at booke bord på Madklubben Steak på forhånd. Det klarer du nemt og hurtigt online ved at klikke her.

IMG_5938
Røget laks med hjertesalat, syrnet fløde & dild

IMG_5943
Svampebisque med syltede svampe, brøndkarse & hasselnødder

IMG_5955
Grillet tun med hoisin-sauce, agurk & mynte

IMG_5969
Charcuteri: Et udvalg af europæiske pølser og skinker med syltet, sødt & surt

IMG_5982
Passionsfrugttærte med hvid chokolade & mynte