Ost på bøffen, rubinrød tunfisk med grillmærker, kølig grønærtesuppe og friske hindbær med cremet vaniljesauce. ”Livsnyderi” er det ord, som bedst beskriver menukortet hos Madklubbens nyeste skud på stammen, Madklubben Frederiksberg, som slog dørene op på den centralt beliggende Solbjerg Plads i slutningen af maj.

Lige siden åbningen har vi meldt fulde huse hver eneste aften, så det er en god idé at reservere bord på forhånd, hvis du går og pønser på et besøg fyldt med fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

På Madklubben Frederiksberg sammensætter du din egen menu med 3 retter fra så lidt som 200 kr. Du kan naturligvis også skrue op for det kulinariske ambitionsniveau med små tilkøb hen ad vejen. Rækker sulten ikke til 3 retter, kan du nøjes med en enkelt fra 100 kr. eller 2 retter fra 200 kr.

Gå på opdagelse i et udpluk af Madklubben Frederiksbergs forførende sommermenu herunder:

Rørt tatar med salat, vinaigrette og sprødt rugbrød:Madklubben Frederiksberg

Kølig grønærtesuppe med prosecco, creme fraiche, nye ærter og friteret brød:Madklubben Frederiksberg

Laks med rygeost, agurk, dild og radise:Madklubben Frederiksberg

300 gram rib eye af kornfodret kvæg fra Uruguay med grillede forårsløg, Vesterhavsost og sauce gastrique:Madklubben Frederiksberg

Grillet spidskål med muslingesauce, saltet citron og purløg:Madklubben Frederiksberg

Grillet tun med avocado, friséesalat, spinat, koriander, grillet lime og soya/sesamdressing: (Instagrambillede fra vores gæst, @emmakrak)Madklubben Frederiksberg

Hindbærsorbet med friske hindbær, rød syre, marengs og crème anglaise:Madklubben Frederiksberg

Chokolademousse med creme fraiche, chokoladecrumble og kakaonibs:Madklubben Frederiksberg