Ønsker du at samle vennerne, kollegaerne, gymnasieklassen, mødregruppen, svigerfamilien eller naboerne, men ikke stå til ansvar for forskellige forbehold?
For var det ikke noget med, at en var allergisk? Og en anden var veganer? Eller var det vegetar? Og hvad nu hvis alle ikke kan lide forretten? Er det også noget, du skal tage højde for? På FOOD CLUB er svaret meget simpelt: Nej. Byt planlægningspanikken ud med gensynsglæde, og lad os klare resten!

Lad det være op til os at sørge for, at vores tag-selv-bord imødekommer alle i selskabet, uanset hvilke påfund og præferencer der opstår. På FOOD CLUB gælder faktisk at one size fits all, så glem alt om forudbestillinger, og lad selskabet selv kreere individuelle 1, 2, 3 eller 10-retters middage på aftenen.

Ventetid? Hvad er det? På FOOD CLUB styrer man selv slagets gang. Selskabet skal blot tage stilling til om der ønskes 1,5, 2, 2,5 eller 3 timer til at udforske vores sociale spisekoncept. Og frygt ej for ubehagelige overraskelser ved aftenens ende, uanset om der bliver drukket vin, vand, bobler, øl eller læskedrik. – Alt selskabet har nydt godt af indgår i en samlet, simpel pris, så du ikke skal bekymre dig om hverken pristillæg eller pakkeløsninger.

Tøv endelig ikke med at tage fat på os via mail@food-club.dk eller på telefon 38424264, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at høre mere. Uanset om I er fire, fjorten eller fyrre personer, så glæder vi os til at se jer på FOOD CLUB.