Vores herskabelige bistro på Kongens Nytorv kombinerer det bedste fra Paris, London og New York. Hvis I er på udkig efter et julearrangement, hvor ”elegance” er nøgleordet både i indretning og mad, er Bistro Royal et oplagte valg.

Hvis hverken tid eller midler rækker til en weekend getaway henover jul, findes der heldigvis et alternativ! På Bistro Royal sikrer vi ægte bistro stemning, præcis som I finder den på gadehjørner i internationale storbyer. – Bedst af alt? Vi er blot en tur til Kongens Nytorv i indre by væk. Her serverer vi (udover lækker mad) højt humør og skønne omgivelser med brune lædersofaer, intime spisebåse og stilfulde Børge Mogensen-stole.

Rollerne i vores julemenu spilles af både udsøgte specialiteter og klassiske favoritter. Spis julen ind med stegt spidskål med vesterhavsost, saltede mandler og rosmarin, gravad laks med hoisin, lime, fennikel og dild eller nyd en bœuf med grøn salat, fritter og rødvinssauce. Vores desserter holder bestemt heller ikke juleferie og adapterer højtiden i vores jule-chokolademousse af Valrhona ”Guanaja” med kandiserede nødder og orangemareng eller vaniljepanacotta med kirsebær og sprød ris-ruille.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 8. november.