VELKOMMEN TIL
MADKLUBBENS SELSKABS-, MØDE- & KONFERENCELOKALER

 

Madklubbens selskabs- og konferencelokaler            Madklubbens selskabs- og konferencelokaler            Madklubbens selskabs- og konferencelokaler

Jo flere, jo bedre – hos Madklubben er vi eksperter i at afholde selskaber, møder og konferencer i vores smukke lokaler på Østerbro. Uanset om det er firmafesten, fødselsdagen eller folkeskolejubilæet, der skal fejres, står vi klar til at hjælpe dig med en løsning skræddersyet til dine ønsker.

Man skal være minimum 50 gæster for at kunne booke vores selskabs-, møde- og konferencelokaler på Østerbro. Vi har plads til op til 130 spisende gæster i lokalerne på én gang. På førstesalen finder du alternativt vores ‘guldsal’ med plads til 60 spisende gæster.

Privat eller erhverv? No worries. Vi er omstillingsparate og har afholdt utallige arrangementer – både de helt store firma- og bryllupsfester, strategimøder samt teambuildingdage, men også arrangementer af minde volumen som foredrag, netværksmøder, familiefester og jubilæer. Det vigtigste for os er blot, at du får et arrangement efter dine ønsker.

Læs mere om dine muligheder her:

konferencelokaler

konferencelokaler

 

Fordele

Central beliggenhed på Østerbro i København
Fem minutters gang fra trianglen
Bus lige til døren
Mulighed for parkering i området
AV-udstyr
Gratis WiFi
Forplejning fra vores restauranter i huset
Skræddersyede menupakker
Hjælp til udsmykning
Én kontaktperson fra start til slut
Plads til mellem 50-130 mennesker

Følg med i de seneste nyheder fra Madklubbens selskabs-, møde- og konferencelokaler her: 

 

Mød Nanna Thor – en særdeles selskabelig kvinde

Mød Nanna Thor – en særdeles selskabelig kvinde

Nanna – kan du ikke lige fortælle, hvem du er, og hvordan du er havnet hos Madklubben?

“Det kan du tro! Jeg hedder Nanna, er 26 somre og er født og opvokset i Vildbjerg, som er en lille provinsby uden for Herning. Jeg flyttede til København for 7 år siden, hvor jeg troede, jeg skulle læse til producer og tilrettelægger. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at tage en uddannelse grundet for meget krudt i røven, men i stedet finde et job hvor jeg kunne arbejde mig op. Men jeg var alt for naiv og ingen ville ansætte en så ung og uerfaren pige, så jeg begyndte med at arbejdede min røv i laser i to år for at kunne få råd til husleje og regninger.

Derefter begyndte jeg i Magasin Du Nord som trainee, hvor jeg blev færdig som salgsassistent efter to år. Herefter endte jeg hos den lille møbelforretning Casa Shop og havde sideløbende en lille virksomhed med en veninde, hvor jeg endelig kunne få lov til at være kreativ og lave video-content til virksomheder, artister og lignende.

Helt generelt trives jeg med salg, og jeg begyndte da også  i en ung alder, hvor jeg solgte sten i min trækvogn under ”Vildbjerg cup” (Nordens største fodbold stævne) sammen med min farmor. De kostede fra 5 kroner – og hvis folk bød mindre, var jeg ikke interesseret i at sælge. Sådan tjente jeg mine første lommepenge!

Nå. Jeg er havnet hos Madklubben på grund af Kiki O’Connor, som er driftchef på fire af Madklubbens restauranter. Hun havde delt et opslag på Facebook om en ny stilling hos Madklubben, og da jeg skrev til hende for at høre, hvad det var, ringede hun straks og sagde ”NANNA – DET ER LIGE DIG!” Jeg fik sendt min ansøgning afsted, kom dernæst til et par samtaler med min nuværende chef og fik så det nervepirrende opkald om, at jeg var ansat i december 2017. YES!”

All right. Men hvad går dit job konkret ud på?

“Ha ha! Hvor skal jeg starte… Som sælger for Madklubbens restauranter og selskabslokale er mit primære ansvar at få flere selskaber og gæster i vores restauranter på alle ugens dage. Det handler i første omgang om at sætte sig godt ind i alle koncepter og muligheder i forbindelse med eksekvering ude på gulvet, men også menuer, kapacitet, rammer og udtryk. Den viden bruger jeg til at matche de gæster, jeg taler med, for at afdække ønsker og forventninger til en fantastisk madoplevelse. Derudover får jeg også lov til at arrangere en masse bryllupper, julefrokoster, sommerfester, konferencer og meget andet i vores selskabslokale på Østerbro. Jeg skal i øvrigt også drikke en masse kaffe, møde nye mennesker, netværke og indgå samarbejdsaftaler med for eksempel eventbureauer og få skabt nogle gode relationer til virksomhederne.”

Du sørger altså for det gode selskab. Hvad gik det sidste selskab ud på, som du stod for?

“Det gør jeg nemlig! Det sidste selskab? Hm. Det kan jeg ikke kalde et for et ”rigtigt” selskab, men jeg havde besøg af et filmhold, som skulle optage en ny serie, der kommer til foråret. De skulle bruge et selskabslokale til en navngivningsfest, og når man ringer til mig, så kan (næsten) alt lade sig gøre. Vi afholder selskaber fra 50 til 300 personer, vi booker vores lokaler ud til modebranchen med lokaler til deres photoshoots eller produktlancering, og vi holder langbordsmiddage med underholdning. I december havde vi fx besøg af Anders Matthesen fire lørdage i streg med julemad, fri bar og underholdning. Det er klart det fede ved mit job, når der sker en masse forskellige ting, og vi afvikler forskellige typer af arrangementer.”

Hvad kendetegner en god selskabsoplevelse for en virksomhed?

“En god selskabsoplevelser begynder forhåbentlig med, at jeg som sælger er på og er der for gæsten. For mig handler det om hele pakken. Vi skal mødes og tale lidt over en kop kaffe, og først derefter begynder jeg at spørge ind til ønsker og behov. Det er enormt vigtigt for mig, at gæsterneføler sig trygge i mit selskab, for det gør også, at de føler sig trygge på selve dagen. Dermed kan kunden slappe af og nyde den fest eller middag, vi har arrangeret sammen og ikke mindst får sig en på opleveren. Vi vil jo gerne, at de kommer igen.”

Og for private?

“Det er vel nogenlunde det samme. Jeg elsker jo at give mine gæster et opkald og høre, hvordan det står til og om de mangler noget fra mig. Det er ikke altid, jeg får det gjort, men relationer til mine gæster er vigtigt, og jeg synes, at det er en fed service at give. Det gør måske også, at de kommer tilbage – eller anbefaler os til venner, familie & bekendte. Jeg går gerne en ekstra mil for at gøre gæsterne glade – og det ved jeg, at resten af holdet også gør.”

Men hvor kan man egentlig holde sit selskab hos Madklubben? 

“ALLE vores restauranter har jo mulighed for at tage selskaber ind. Det er meget afhængig af, hvad du har af ønsker, og hvor stort et arrangement, der er tale om. Vi har jo flere smukke lokaler tiltænkt selskaber på bl.a. Madklubben Frederiksberg, Madklubben Bistro-de-Luxe og Madklubben Steak. Og så er der jo naturligvis også vores selskabslokaler på Østerbro, hvor vi også har det populære lokale, som vi kalder ‘guldsalen’. Jeg kunne blive ved, men jeg tror, det er nemmest, at man kontakter mig i stedet, haha!”

Hvad er den sjoveste eller skæveste selskabsoplevelse, du har haft?

“Jeg har et par, som skal holde bryllupsfest hos os til sommer ude på Østerbro. Det er jo de gamle PARK lokaler – og de mødte hinanden på dansegulvet for maaaange år siden. Dét, synes jeg, er MEGA cute! En af de sjoveste selskaber var også da Minds of 99 spillede til en firmafest i selskabslokalet. Der er mange gode! Derudover er der nogle henvendelser til vores rooftop på Østerbro, hvor folk rigtig gerne vil vies. Det er dælme da også sødt.”

Hvad er din travleste periode på året? 

“Må man sige alle måneder? Min travleste periode er klart marts-maj, hvor vi har riiiiigtig mange konfirmationer, mens sommerperioden er fuldt booket med bryllupper og sommerfester – og så er det sgu allerede julefrokostsæson! Tiden flyver afsted i godt selskab!”

Er der nogle måneder i 2019, hvor der allerede nu er ved at være udsolgt? 

“August/september måned er godt booket op til bryllupper – og forespørgsler til 2020 vælter også ind. Marts, april og maj er helt crazy med konfirmationer – og jeg får allerede henvendelser til 2020 og 2021. Dét er fedt! Jeg har i øvrigt allerede lukket de første julefrokoster til 2019.”

Hvad vil du mene, at enhver kunde skal vide om at planlægge et selskab sammen med dig?

“De får en all rounder med personlighed. Det er det krydderi, der betegner mig bedst. Vi har det sjovt, vi arbejder struktureret, og jeg er fuld af gode idéer samt lytter selvfølgelig til gæstens ønsker og behov! Som jeg også nævnte tidligere, så er det vigtigt for mig, at gæsterne slapper af, nyder deres fest og har tid til at mingle i stedet for at holde øje med, om vi nu har styr på det. Vi skal sammen skabe rammerne til deres fest, hvorefter vi løber afsted og eksekverer.

Er det for meget at sige, at jeg glæder mig til det kommende år, fordi der er så mange fede selskaber i bogen allerede, og at der bare generelt sker mange fede ting hos Madklubben i 2019? Det er i hvert fald sådan, jeg har det.”

Slutteligt – hvad, synes du, er det bedste ved at arbejde hos Madklubben?

“Jeg har virkelig nogle sjove, dejlige og hjælpsomme kollegaer! Jeg elsker, at jeg har en hverdag med mange bolde i luften på en arbejdsplads, hvor der også er plads til at have det sjovt og med frihed under ansvar. Jeg har det enormt rart i alle mine kollegaers selskab, og så er det fedt at komme ud på restauranterne og mærke deres fællesskab og interesse i Madklubben!”

 

Vil du booke et bord, så ring til Nanna Thor. Selskabsforespørgsler ligeså – det rimer ikke, men det passer.

Nanna Thor

Mangler du lokaler til business eller fest? Madklubben er bedst!

Mangler du lokaler til business eller fest? Madklubben er bedst!

Vidste du egentlig, at Madklubben er meget mere end mad og rare mennesker? Vi er også leveringsdygtige i pakkeløsninger til privaten såvel som erhverslivet.

Måske skal du holde stormøde? Produktlancering? Konference? Og måske endda barnedåb eller bryllup? Alle tiders. Vi har nemlig både lokalerne, udstyret, maden, personalet og alt det, der gør din dag eller dit event vellykket – vi står for det praktiske, så du kun skal være vært. Det var den skrevne version – herfra vi giver ordet til Anders Aagaard.

Læs mere om Madklubbens selskabslokaler ved at klikke her. 

Nytårsaften på Østerbro: Madklubben byder på tre festlige middage!

Nytårsaften på Østerbro: Madklubben byder på tre festlige middage!

Nytårsaften er en ganske særlig aften, og på Østerbro er der masser af muligheder for at få et brag af en aften. Her er nemlig tre forskellige oplevelser inden for ganske få meter!

I den smukke og ikoniske gamle ”PARK”-bygning kan du nemlig komme til nytårsfest hos Madklubben Østerbro, hos Frankies Østerbro og til en særlig langbordsmiddag i vores smukke selskabslokaler.

Men hvad indebærer de forskellige oplevelser, tænker du nu. Jo, nu skal du høre.

Madklubben Østerbro

Madklubben Østerbro bliver der disket op med en forrygende fireretters menu med gode vine, velkomstbobler og en skøn udsigt til byens fyrværkeri fra restaurantens store tagterrasse. Menuen indeholder lækkerier som en cremet hummersuppe med rimmet kammusling til forret, rørt oksetatar med trøffelcreme til mellemret og en hovedret bestående af stegt oksemørbrad med behørig garniture. Middagen bliver afsluttet med en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hele herligheden bliver akkompagneret af champagne og fire glas udsøgt vin, der er perfekt tilpasset retterne. Prisen er skarpe 1200 kr. for hele balladen.

Du kommer med til festlighederne lige her!

Frankies Pizza Østerbro

Vores frække pizza joint Frankies Pizza bliver i aftenens anledning forvandlet til et lækkert spisehus, hvor pizzaen bliver skiftet ud med den udsøgte menu fra Madklubben Østerbros nytårsfest. Også her er der fire retter fra øverste hylde med champagne og vin. Stemningen bliver et godt mix af den velkendte Frankies-vibe og en speciel nytårsatmosfære. Så er du til løssluppen stemning i cool omgivelser, en menu med de lækreste råvarer, vin og champagne, så skal du tilbringe nytårsaften på Frankies! Prisen er også her på kun 1200 kr.

Deltag i Frankies’ nytårsfest ved at klikke her!

Madklubbens selskabslokaler

Men der faktisk endnu en mulighed. For i vores smukke selskabslokaler er der nytårsmiddag med fokus på glimrende mad, fremragende stemning og bingo! Ja, du læste rigtigt. Når middagen er indtaget, kommer bingopladerne på bordet, og du har mulighed for at vinde både præmier og håneretten over dit – og andres – selskab!

Men tilbage til menuen. Vi byder velkommen med et glas bobler kl. 18.00, og 18.30 starter langbordsmiddagen for dig og de andre feststemte gæster. Glæd dig til koldrøget laks til forret, en smørmør oksecuvette med knuste kartofler, saltbagt selleri, selleripuré og rødvinssauce til hovedret og en skøn chokolademousse til dessert. Hertil kan du hele aftenen nyde fri vin, øl, filtreret vand m/u brus samt kaffe og te til din middag! Og, nå ja, så er der mulighed for at fyre op under festen med farverige pitchers til fordelagtige priser.

Prisen for den farverige festmiddag ved langbordene er kun 800 kr. Du kan komme med lige her!

Der er altså masser af muligheder for en fantastisk nytårsaften på Østerbro – ses vi?

 

Langbordsmiddag og nytårsløjer! Fejr nytår i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro

Langbordsmiddag og nytårsløjer! Fejr nytår i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro

Det bliver en aften ud over det sædvanlige, når Madklubben inviterer dig til nytårsaften i vores selskabslokaler på Østerbro. Glæd dig til en aften i fuldt format med god mad, bobler og bingo på menuen.

Vi byder dig velkommen med et glas bobler kl. 18.00, inden du og dine ledsagere kl. 18.30 sætter jer til langbords og nyder en humørfyldt middag i andre gæsters selskab. Glæd dig til alt lige fra koldrøget laks til oksecuvette og ikke at glemme: En syndig chokolademousse med hengemte bær, krystalliseret chokolade og citronmelisse. Hertil kan du hele aftenen nyde fri vin, øl, filtreret vand m/u brus samt kaffe og te til din middag!

Men fokus vil ikke blot være på godt til maven og ganen! Vi skruer nemlig også op for underholdningen, når vi tager fat i en gammel kending: Bingo-spillet. Kl. 21.30 – 22.30 har du nemlig mulighed for at klemme den sidste smule held ud af 2018, når vi i fælleskab finder bingopladerne frem og tager gensyn med “Gamle Ole”.

Festlighederne vil finde sted i vores smukke selskabslokaler på Østerbrogade 79, og du kan læse mere om arrangementet og menuen samt score billetter til en skarp pris á 800 kr. lige her. På vores hjemmeside finder du også vores lækre tilkøb: Et udvalg af farverige og smagfulde pitchers, som virkelig kan fyre op for nytårsstemningen! Ankomsttidspunktet lyder kl. 18.00 og kl. 23.00 takker vi af for i aften, så vores dejlige personale også får en chance for at nå hjem og skåle 2019 velkommen med deres kære. Vi glæder os til at se dig!

selskabslokaler selskabslokaler selskabslokaler

Nytårsaften 2018/2019: Her kan du holde nytår hos Madklubben!

Nytårsaften 2018/2019: Her kan du holde nytår hos Madklubben!

Nytårsaften er nu kun lidt over en måned væk. Årets sidste aften skal selvfølgelig fejres med manér, og det begynder at være tid til at lægge planer for den store aften. Har du endnu ikke styr på, hvordan aftenen skal tilbringes, og hvor middagen skal indtages, så skal du læse med her!

De sidste år har vi nemlig haft stor succes med at invitere til nytårsmiddag på alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften, og vi gentager selvfølgelig succesen. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr.

På nogle af vores restauranter har vi optimeret, testet og skræddersyet en bragende god vinmenu, mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne til den store aften selv.

Som noget helt nyt, slår vi i år også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og forrygende nyårsbingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor – eller klik dig frem og se, hvad de forskellige restauranter byder på. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Madklubben Grill

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Frankies Østerbro

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften  Anden

Du kan stadig nå det: Madklubben inviterer til et brag af en julefrokost på Østerbro

Du kan stadig nå det: Madklubben inviterer til et brag af en julefrokost på Østerbro

Julen nærmer sig for alvor, og det betyder også, at det er julefrokostsæson. Vi inviterer derfor indenfor til et brag af en julefrokost på Østerbro – første gang er allerede den 24. november, så skynd dig at få fingrene i dine billetter!

Vi tør godt love, at det bliver en aften i særklasse med forrygende mad, fremragende drikke, underholdning fra øverste hylde. Saml vennerne, inviter kollegerne, eller tag dem alle med til en aften med fest, farver og julestemning.

Vi byder velkommen kl. 18.00 med et glas bobler, og kl. 18.30 sætter I jer til bords med aftenens andre feststemte deltagere. Middagen byder på julemad af højeste kaliber, og bliver serveret ”family style”. Under middagen vil vi servere fri øl, vin, vand, kaffe og te,og når vi har ryddet bordene, åbner vi op for baren. Her kan du vælge mellem fire af vores skarpeste cocktails – og der er selvfølgelig fri bar.

Men aftenen byder ikke kun på fremragende mad og drikke. En god julefrokost kræver naturligvis også god underholdning. Og det har vi sørget for. Faktisk har vi sørget for noget af det bedste i Danmark. Det er nemlig ingen ringere end Anders ”Anden” Matthesen, der netop har lagt landet ned med sit jubilæumsshow, og det er netop højdepunkterne herfra, som han vil dele med os på disse skønne november- og decemberaftener. Danmarks vel nok største komiker lægger altså vejen forbi og sørger for at ”Jul på Østerbro” bliver en sjov og mindeværdig én af slagsen.

Lattermusklerne skal nok blive blevet grundigt aktiveret, og når middagen er overstået, er der også mulighed for at indtage dansegulvet og vise sine bedste trin. Vores DJ spiller op til dans – og ballade – til langt ud på natten.

Festlighederne vil finde sted i vores smukke selskabslokaler på Østerbrogade 79 på fire forskellige datoer – men skynd dig, det er lige om lidt: Lørdag d. 24. november, lørdag d. 1. december, lørdag d. 8. december og lørdag d. 15. december. Få fingrene i dine billetter ved at klikke på de ønskede datoer ovenfor her, eller gå på opdagelse i vores webshop: shop.madklubben.dk.

 

Tag et smugkig på aftenens menu

MENU – SERVERET FAMILY STYLE

– KOLDT BORD –

Marineret sild med kapers, rødløg og dild
Karrysild med æg, æbler og karse
Lun rødspættefilet med remoulade, citron og dild
Håndpillede rejer med hjertesalat og citronmayonaise
Vores gravad laks med rævesovs
Hønsesalat med æbler, svampe og sprød bacon

– VARMT BORD –

Timian-medister med stuvet grønkål
Flæskesteg med rødkål, asier og julesovs
Confiteret and med kogte kartofler og løvstikke

– DESSERT –

Danske oste med sødt og sprødt
Risalamande med lun kirsebærsovs og mandler

– DRIKKEVARER –

Hvidvin, rødvin, øl og vand m/u brus ad libitum under middagen.
Kaffe og te ad libitum under middagen.
Efter middag og underholdning er baren åben
Cocktails:
Dark’n’Stormy
Mojito
Gin & Tonic
La Passione

julefest

Save the date: Madklubben holder loppemarked søndag d. 7. oktober

Save the date: Madklubben holder loppemarked søndag d. 7. oktober

Søndag d. 7. oktober gentager Madklubben succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. På loppemarkedet vil du kunne spare 25 – 75 % i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere og ligeledes score lækre sager i småtingsafdelingen, hvor vi sælger ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i Madklubbens selskabslokaler i stueetagen på Østebrogade 79. Meld dig til eventet ovre på Facebookhvor vi vil sørge for updates og info i forbindelse med loppemarkedet. Vi opfordrer dig til at komme i god tid, og ellers glæder vi os blot til at se dig til loppemarked på Østerbro!

loppemarked loppemarked loppemarked

Gik du glip af Anders Matthesen i forrige uge på Østerbro? Frygt ej!

Gik du glip af Anders Matthesen i forrige uge på Østerbro? Frygt ej!

I forrige uge var der ingen der grinede på tom mave, da Madklubben Steak & Madklubben Østerbro arbejdede sammen om et fantastisk event med mad & comedy! Her afholdte vi et dinnershow to dage i streg, som var meldt fuldkommen udsolgt. Det giver selvfølgelig god mening, da det var selveste Anders ‘Anden’ Matthesen, som stod for aftenens underholdning!

Vi var dybt taknemmelige over jeres modtagelse af eventet, og det er bestemt ikke sidste gang, vi afholder sådan et! Det leder os hen til at fortælle lidt om vores planer i fremtiden.

Det var jo ikke alle der var lige heldige, eftersom vi havde udsolgt, men nu får I altså chancen igen for at opleve et lignende event! Madklubben inviterer nemlig til storslået julefest, fordelt over 4 lørdage, på Østerbro. Så inviter dine venner, saml kollegaerne, tag naboen under armen eller trop op på egen hånd, og glæd dig til en aften i fuldt format med velkomstbobler, julebuffet, fri drikke, underholdning og dansegulv på menuen.

På aftenen disker vi op med en julebuffet, med både koldt og varmt, dessert, og naturligvis noget at drikke til. Vil du læse mere om vores 4 julefester, samt købe billet, så klik du bare videre her!

Vi håber, at vi ses til mindst én af vores julede lørdage!

Kom med til Europa League-fodboldoptakt i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro

Kom med til Europa League-fodboldoptakt i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro

Fodbold er en fantastisk mulighed for at samles om god stemning, god mad og gode historier. Derfor inviterer vi til fodboldoptakt i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro i anledningen af de spændene Europe League-kampe, der bliver spillet i Parken denne sæson.

Vi byder velkommen til et set-up af langborde, hvor du side om side med andre spændte fodboldsjæle kan nyde en 2 retters menu. Som noget helt særligt har vi som en overraskelse inviteret en kendt FCK-legende til at kigge forbi under middagen, give et ekstra boost til kampgejsten og levere aftenens underholdning med et spændende og relevant oplæg.

Lyder det som noget for dig? Uanset om du er en del af firmaflokken, der nyder fodboldsnak over frokosten, om du vil samle de gamle fodboldgutter eller er en single sjæl med et brændende fodboldhjerte, så er du velkommen til at tage del af optakten!

Kampdagen finder sted:

  • Torsdag d. 13. december. Middag kl. 18.00. Kampstart kl. 21.00.

Tidspunktet er tilpasset, så I kan nå at lægge en god bund og udbringe en skål (eller 10), inden I sammen tager den korte spadseretur gennem Fælledparken, og kampen fløjtes op. Og vi kan jo ikke sende jer tomhændede mod kampstart! Derfor stikker vi jer en gratis fadøl med i hånden, når vi siger ”tak for nu og fortsat god aften”. Skynd dig ind og scor billetter i vores webbutik på shop.madklubben.dk eller ved at følge linket lige her. Vi glæder os til højt fodboldhumør på Østerbro!

 

OPTAKTS-MENU

FORRET

Koldrøget laks fra Kvarøy med sesam, soya, ingefær og lime

HOVEDRET

Rosastegt oksecuvette – spis til du ikke ka’ mer’!
Hertil serveres sprøde fritter, béarnaise sauce og en grøn salat i skåle på bordet 

KAFFE / THE
VAND MED / UDEN BRUS
1 FADØL MED TO GO

fodboldoptakt fodboldoptakt fodboldoptakt

Madklubben inviterer til storslået julefrokost på Østerbro

Madklubben inviterer til storslået julefrokost på Østerbro

Det bliver en aften ud over det sædvanlige, når Madklubben inviterer til storslået julefrokost på Østerbro. Inviter vennerne, saml kollegaerne, tag naboen under armen eller trop op på egen hånd, og glæd dig til en aften i fuldt format med velkomstbobler, julebuffet, fri drikke, underholdning og dansegulv på menuen.

Vi byder dig velkommen med et glas bobler kl. 18.00, inden du og dine ledsagere kl. 18.30 sætter jer til langbords og nyder en humørfyldt middag i andre gæsters selskab. Under middagen vil vi servere fri øl, vin, vand, kaffe og te, og når buffeten lukker, vil vi åbne op for baren, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige cocktails.

På aftenen vil der ikke blot være fokus på godt til maven og ganen, for vi skruer også op for underholdningen, når aftenens komiker, Anders “Anden” Matthesen, går på scenen til et show spækket med finpolerede grinebomber og højdepunkter fra hans 25-års jubilæumsshow. Når vi har grinet af samt lagt en god bund af buffetens desserter, spiller DJ’en op og sørger for dansemusik til langt ud på natten.

Festlighederne vil finde sted i vores smukke selskabslokaler på Østerbrogade 79 på fire forskellige datoer: Lørdag d. 24. november, lørdag d. 1. december, lørdag d. 8. december og lørdag d. 15. december. Få fingrene i dine billetter ved at klikke på de ønskede datoer ovenfor her, eller gå på opdagelse i vores webshop: shop.madklubben.dk.

 

Tag et smugkig på aftenens menu

JULEBUFFET

– KOLDT BORD –

Marineret sild med kapers, rødløg og dild
Karrysild med æg, æbler og karse
Lun rødspættefilet med remoulade, citron og dild
Håndpillede rejer med hjertesalat og citronmayonaise
Vores gravad laks med rævesovs
Hønsesalat med æbler, svampe og sprød bacon

– VARMT BORD –

Timian-medister med stuvet grønkål
Flæskesteg med rødkål, asier og julesovs
Confiteret and med kogte kartofler og løvstikke

– DESSERT –

Danske oste med sødt og sprødt
Risalamande med lun kirsebærsovs og mandler

– DRIKKEVARER –

Hvidvin, rødvin, øl og vand m/u brus ad libitum under middagen.
Kaffe og te ad libitum under middagen.
Efter middag og underholdning er baren åben
Cocktails:
Dark’n’Stormy
Mojito
Gin & Tonic
La Passione

julefest