Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende port i art deco-stil ud mod Østerbrogade. Porten findes stadig den dag i dag, men bruges ikke længere som indgang. Bygningen er tegnet af Arthur Wittmaack og Vilhelm Hvalsøe, der også stod bag ikoniske københavnerbyggerier som Axelborg og Absalon Kirke på Vesterbro, der nu fungerer som kulturhus.

Madklubben overtog i foråret 2017 de tidligere ”Park”-lokaler i den ikoniske randbebyggelse. Her åbnede vi Tony’s Østerbro med 150 pladser den 1. august 2017, og sidst i oktober slog vi dørene op til selskabslokaler med plads til op imod 200 gæster. I slutningen af året åbner Madklubben Østerbro til uimodståelig madoplevelser på førstesalen, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge noget tid på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!