Om Madklubbens Selskabslokaler

Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende port i art deco-stil ud mod Østerbrogade. Porten findes stadig den dag i dag, men bruges ikke længere som indgang. Bygningen er tegnet af Arthur Wittmaack og Vilhelm Hvalsøe, der også stod bag ikoniske københavnerbyggerier som Axelborg og Absalon Kirke på Vesterbro, der nu fungerer som kulturhus.

Madklubben overtog i foråret 2017 de tidligere ”Park”-lokaler i den ikoniske randbebyggelse. Sidst i oktober samme år slog vi dørene op til de smukke selskabslokaler med plads til op imod 150 gæster. I januar 2018 åbnede Madklubben Østerbro til uimodståelige madoplevelser på førstesalen, hvor 350 gæster kan spise på samme tid. Heroppe finder du også vores ekstra selskabslokale: Guldsalen. Med plads til op mod 60 personer er guldsalen et intimt alternativ, hvis du ønsker at afholde et selskab af mindre volumen. I oktober 2018 blev Frankies Pizza Østerbro den sidste del af treenigheden på Østerbrogade.

Håndværkerne har været i fuld sving på Østerbro, og der var nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, har vi brugt noget tid på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor!